Ütü tavsiyesi

aysclk10

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
57
19
34
herkese iyi günler.
Annemin doğum günü geliyor ona kardeşimle ortak ütü alıcaz. Çorap hariç herşeyi ütüler ve şuanki ütüsü çok eskidi kardeşim evleniyor düğün masrafı derken ütü alamaz. Ona süpriz yapıcaz. Şöyle keteni güzel açan çarşafları dört kat yapıp ütüyü vurdum mu güzel açacak ütü tavsiyelerinizi bekliyorum

Eğer elindeki ütü kısa ütü yapacağı zamanlarda onu idare ediyorsa kazanlı ütü alın derim.
süreyi epey kısaltıyor.
Tefal Den memnunum.

Evet kazanlı düşünüyoruz ama çok çeşit var hangisi iyidir bilemedik

Benim ütüm Arçelik buhar kazanlı öyle kaba büyük değil ama cidden şahane eşimle seve seve kullanıyoruz

Philips azur üstüne ütü tanımam. Ben 10yıldır kullanıyorum(üzerine daha iyi modelleri de çıktı) ben de gören herkes de ütüsünü bu modelle değiştirdi.

Ama bir fikir belirtmek isterim. Annenize doğum gününde ev eşyası almayın. Daha kişisel bir şey alın.

Bütçeniz nedir bilmem ama philips buhar kazanlı ütü var bende. Normal ütü kullanamıyorum artık. O kadar güzel, güçlü, başarılı ve sessiz ki... Kumaşa göre ısıyı kendi belirler, asla kumaşı yakmaz, açık unutsanız bir süre sonra kendi kendine kapanır vb.

Philips yada tefal ütü konusunda ikisi de iyi bence. O markaların modellerine bakın.
Tavsiyem almadan önce internetten de fiyat araştırması yapın.
Genelde daha uygun oluyor. Güvenilir yersen alırsanız garanti problemi de olmaz.
Yok internetten alamam derseniz en azından satıcıya internet fiyatı o gösterip pazarlık yapın :)

Bütçeniz nedir bilmem ama philips buhar kazanlı ütü var bende. Normal ütü kullanamıyorum artık. O kadar güzel, güçlü, başarılı ve sessiz ki... Kumaşa göre ısıyı kendi belirler, asla kumaşı yakmaz, açık unutsanız bir süre sonra kendi kendine kapanır vb.
Modelini yazar mısınız

Eğer elindeki ütü kısa ütü yapacağı zamanlarda onu idare ediyorsa kazanlı ütü alın derim.
süreyi epey kısaltıyor.
Tefal Den memnunum.
Bir şey soracağım buhar kazanlı ütü tek parça ütülemek için ideal değil mi diyorsunuz ? Ben de düşünüyorum ama bazen tek bir eşarp için ütüyü çalıştırıyorum değmez mi yani ?

Philips azur üstüne ütü tanımam. Ben 10yıldır kullanıyorum(üzerine daha iyi modelleri de çıktı) ben de gören herkes de ütüsünü bu modelle değiştirdi.

Ama bir fikir belirtmek isterim. Annenize doğum gününde ev eşyası almayın. Daha kişisel bir şey alın.

kesinlikle philips azur diyorum , bende

Bir şey soracağım buhar kazanlı ütü tek parça ütülemek için ideal değil mi diyorsunuz ? Ben de düşünüyorum ama bazen tek bir eşarp için ütüyü çalıştırıyorum değmez mi yani ?
Ben tek eşarp için de çalıştırıyorum. Tefal easypressing buhar kazanlı ve çok memnunum. Yalnız sanırım ütüden elektrik parası çevremden fazla geliyor,neredeyse her gün 1-2 parça için çalıştırınca. 115 lira gelmişti en son,çevredeki herkese 40-50 gelirken. Toplu ütü yapmıyorum,ona ayıracak saatlerim ve sağlam sinirim yok,o gün giyecegimi ütüleyip çıkıyorum,eşim de öyle.

X