• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütü Philips Azur hangi modeli? ACİL

cidcit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
296
2
26
İstanbul
Arkadaşlar çeyizim için ütü almaya karar verdim. Uzun araştırmalar sonucu Buhar kazanlı değil de normal ütü olup süper güçte olanlardan alayım dedim. KK da yaptığım araştırmalar neticesinde de Philips Azur almaya karar verdim. Karar verdim vermesine de, Azur modeller arasında çok ufak farklar olduğu halde fiyatlar arasında ciddi fark var. Philips Buharlı Ütü. Ütüleme linkteki 4850, 4860, 4870 ve 4890 modelleri arasında kararsızım. Daha önce almış olan, veya benim gibi araştıran arkadaşlar hangisini önerirsiniz? Önümüzdeki bikaç gün içerisinde alacağım ondan acil yardımlarınızı bekliyorumm :)

1,5 yıl önce evlenirken aldım ben azur ütüden..memnunum allahı var şikayetim yok..
ama annemde buhar kazanlılardan var,çokta ısrar etmişti onlardan al diye..almadım :1: şimdi pişmanım desem yeridir...
bazen anneme yardım ederken kıyaslıyorumda tek bi dokunuşta jilet gibi yapıyo annemin ütü,ben ise 2-3 kez üstüste geçmek zorunda kalıyoreum aynı yerden..

buhar kazanlı al derim ...

Arkadaşlar çeyizim için ütü almaya karar verdim. Uzun araştırmalar sonucu Buhar kazanlı değil de normal ütü olup süper güçte olanlardan alayım dedim. KK da yaptığım araştırmalar neticesinde de Philips Azur almaya karar verdim. Karar verdim vermesine de, Azur modeller arasında çok ufak farklar olduğu halde fiyatlar arasında ciddi fark var. Philips Buharlı Ütü. Ütüleme linkteki 4850, 4860, 4870 ve 4890 modelleri arasında kararsızım. Daha önce almış olan, veya benim gibi araştıran arkadaşlar hangisini önerirsiniz? Önümüzdeki bikaç gün içerisinde alacağım ondan acil yardımlarınızı bekliyorumm :)
philips akıllı ütü kullanıorum buhar kazanlı olanlardan...arkadasım baska da bakma derim cidden asırı memnunum.cok kısa bı sürede ve mükemmel ütülüo.7ay önce 750ye almstım.bende senın gıbı cok arastrdım bunda karar kıldım baska da bakma derim.

Ya şu an çok yüksek meblalar vermek istemiyorum güzel bir buhar kazanlı ütü 500-750 arası. Bir de sabahları acil 1-2 parça için çok ütü yapıyorum, buhar kazanlılar böyle zamanlar için çok kullanışlı olmuyor. O nedenle ilk etapta kaliteli buharli alayim diyorum eger yetersiz kalirsa 2 3 yila buhar kazanli alirim diyorum/ O yuzden bu Azur modeller arasindan secim yapmaya karar verdim bunlardan hangisini alsam kii?

arkadaşım bence alabiliyosan kazanlı al alamam diyosanda şahsen çok beğendiğim bi ütü var ve hiçte fena demiyorlar
Philips PerfectCare Xpress Basınçlı buharlı ütü sen ynede araştır tabi

Son düzenleme:
İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler arkadaşlar. Bütçemi ve modelleri inceleyince Azur 4870'i 245 liraya almış bulunuyorum :)

Back