ütü mağduru :(

ne güzel konustunuz ne de güzel söylediniz bunun içinde çabalıyorm simdiden alıştrmaya çlşyorm da nefile anlamıyo ben ütü dünya meselesi bzdw. ama beceremiyorm sonu dediğinz gbi olck mevbr yapck yani

Canım ben de gayet güzel ütülüyordum ama
adam titiz beğenmiyor baktım eli değmese rahat edemeyecek
haftada 1 ütü günü artık sadece iş pantolonlarını ütülüyor
bekar yaşamanın faydaları

canım ütü yüksekk derecede radyasyon içeriyo diye biliyorm bence emzdrme bitene kadar bile yapma.

kendisi utulesin bi zahmet .
Haftalik kuru temizlemeye verirsiniz ,yardimci kadin geldigi zaman ona da utuletebilirsiniz.
Ben de nefret ederim gomlek utulemekden.

Canım ben de gayet güzel ütülüyordum ama
adam titiz beğenmiyor baktım eli değmese rahat edemeyecek
haftada 1 ütü günü artık sadece iş pantolonlarını ütülüyor
bekar yaşamanın faydaları
benimkinin kafasından işte asla beğenmyo ya inş kendisi yapmk ister

umarım anlayışlı olır bu konuda alıştırmak lazım zamanla sanırım pes eder

Evliligimizin ilk gunlerinde ben kiyafetlerimi utuluyorum , esime ver senin gomlegini de utuleyim dedim.Esim de cok titizdir ,jilet gibi utulu giyinir .Gomleginin koluna 3-4 cizgi yaptim ,azicik da yaktim.Veee onun utulerinden kurtuldum.artik benim zor kiyafetlerimi de utuluyor ,ver ben utuleyim sen utuluyemezsin diyor..
bu arada bilerek yakmadim ..

ne güzel konustunuz ne de güzel söylediniz bunun içinde çabalıyorm simdiden alıştrmaya çlşyorm da nefile anlamıyo ben ütü dünya meselesi bzdw. ama beceremiyorm sonu dediğinz gbi olck mevbr yapck yani

o size bunu "gorev" olarak sunmus...
siz de kabullenmis de sorumlulugu bir baskasına veya ona geri yıkmaya calısıyormus gibi davranıyorsunuz.

aksine onun kadar acık konussanız sorununuz kalmayacak.
tabi höt höt konusmaya gerek yok.
ama superman olmadıgınızı da bilsin.

siz zamanla onun sorumluluk almasını saglar mısınız bilemem ama bu gidisle o sizi zamanla utu yapmaya alıstıracakmıs gibi duruyor...

PBence bir utu icin kendinizi bu kadar yipratmayin imkaninin elveriyirsa tanesi 1 1.5 tk ye utu yapam yerlee var kurtul
nasil baslarsa ole gider ole kabullensin canim simdeden
o yetenek bende yok de

bu arada bende camasir asip toplanaktan nefret ederdim aglayasim gelurdi hep cok sukurki kurutmalar cikto
belki kader sanada guler utu yapan makineler cikar

Hiç kusura bakmasın annesi çok yüz vermiş ona , ben sizin yerinizde olsam annen değilim ben çok biliyorsan kendin yap derdim ama siz baştan kabul etmişsiniz. Hatanız orda yapamadığınız birşey için yaparım demek yanlış olmuş bence...
Siz en iyisi arkadaşların dediği gibi kötü ütüleyin laf ederse kendin yap benim elimden bu kadr geliyo dersiniz en kötü ihtimallede bi kuru temizlemeciye verip ütülettirirsiniz..

çalışan bir bayanım kurutmalığa gömlek kazak gibi ürünleri kıyafet askısına asarak kurutuyorum. çok kırışmıyor.
ütü masamın örtüsünün altına folyo serdim ütü yapmadan önce ütü masasının üstünü ısıtıyorum ve ütü daha kısa sürede uğraştırmadan bitiyor. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…