ütü mağduru :(

selincannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
139
61
38
Bir insan birsey yapmaktan bu kadar nefret edebilir mi kızlar bazen karar veriyorum ütü yapma için ama bi gömleği ütülemem bile saat alıyo nerdeyse sonra vazgeçiyorm beceremiyorm çok öğretmeye çallştrlar youtube ble izledim. normalde çok çalşkan ve becerikliyimdr mutfakta özellikle pasta börek yemek konusunda ustayım tüm günüm mutfakta geçse of demem. temizlikte yapmayı çok severm ama ütü ve çamaşır asmak oldu mu cinnete geliyorm. mesele su nişanlım bir giydiği gömleği bir daha asla giymez haftada 6 gömlek değiştiriyor üstüne akşam gydiği kyafetler de olcak. ben nasıl ütülycem simdiye kadar annesi ütülemiş. oda bilmiyo yapmsnı bana da kzıyo bu konuda ben nasıl yetşcm nasıl altndan kalkcm kazanlı ütü aldım bide en son çıkanından sırf daha kolay olur umuduyla ama aşırı fobim var elimde değil sıkıntılar basıyor. ne yapcm ben evlenince esim temiz ütülü kıyafet beklycek bide çok titiz kıyaft konusunda ütü izi vs hiç sevmez. aklıma kuru temzleme geliyo son ihtimal off oda geçici acil durumlarda gene kalcm bide kaynana dırdırı var öğrenseler (

Ya kuru temizlemeye yollarsın ya da haftada bir birini alıp ütületirsin. Panik yapma.

Çok jilet gibi olmasına gerek yok bi gömleği 3-4 dk da ütülerim Hem de dandik bi ütüm var.. Ama güzel de oluyo yani

bende ütü mağduruydum.ben şuna inanırım iş başa düşünce insan herşeyi yapar:)ütü yapmaya elin alıştıkça ütü sürende kısalır zamanla.

Eve ütüye gelenler var parça başı uygun fiyata çalışıyorlar
kuru temizleme pahalı olur
siz yöntem bilmediğiniz için mi yapamıyorsunuz acaba bilen birinden önce bir yardım alsanız

bende ütü mağduruydum.ben şuna inanırım iş başa düşünce insan herşeyi yapar:)ütü yapmaya elin alıştıkça ütü sürende kısalır zamanla.
inşallah öyle olur ama ümidim yok ütüyü gördüğüm anda bile kan beynme sıçrıyo yok bole bise tedavi mi olmalym acaba

Eve ütüye gelenler var parça başı uygun fiyata çalışıyorlar
kuru temizleme pahalı olur
siz yöntem bilmediğiniz için mi yapamıyorsunuz acaba bilen birinden önce bir yardım alsanız
ilk defa duydum ama en azndan alışana kadar çağırırım. çok öğrenmeye çalştm da olmadı sabrım yok sabır meselesi sanırım

alışırsın canım.ben evlenmeden önce gömlek,pantolon ütülememiştim hiç.anneme güvendim hep.evlenince iş başa düşüyor.ütünüde kaliteli almışsın zaten.bana ütüyü sevdirende ütüm olmuştu :)

ay inşallah ozmnn darısı başıma sağ elini koy bide başıma

evlenene kadar evdeki ütüleri yap.. elin alışır.. zor olduğundan değil panik yaptığından dolayı yapamıyorsun

sevdiğin müzikleri aç bu seni rahatlatır, rahat rahat yaparsın..

19 yaşında evlendim ben de bilmiyordum
eşim memur üniforma giyiyor
ilk kez ütü yaptım herşey iyi güzel
ama eşim ütü konusunda çok hassas özellikle pantolon
orda çift çizgi mi var çizgi sağa mı kaydı sola mı baktı derken
bir gün bilerek çift çizgiyi iyice buharla belirledim
aldı pantolonu benim o yaptığım çift çizgili pantolonu jilet gibi ütüledi
ve o günden sonra eşimin pantolonlarını ütülemiyorum
benim taktiğim işe yaradı

evlenene kadar evdeki ütüleri yap.. elin alışır.. zor olduğundan değil panik yaptığından dolayı yapamıyorsun

sevdiğin müzikleri aç bu seni rahatlatır, rahat rahat yaparsın..
ilk fırsatta denycem müzikle 5 dkdan fazla dayanabilirsem zafer benmdir gerisi gelir inş

annesinin yerini alasınız diye mi evleniyor?
kızmak ne demek?!
bekar yasasaydı el mahkum yapacaktı utusunu, bırakın utulesin,
ustelik fobim var diyorsunuz, neden kendinizi bu kadar bunaltıyorsunuz ki?

derseniz ki "bana da gerekli, utu sorununu bir sekilde aşmam lazım..." o vakit daha az gomlek giyer veya kendinize gore saatlerce ugrasırsınız.
ancak beyfendinin keyfi olacak diye, hem de titiz ve jilet gibi istiyor diye neden kendinizi paralıyorsunuz ki?
ona hizmet etmek icin degil, ortak bir yasam kurmak icin evleniyorsunuz sonucta.
siz pasta borek yapın, o ütüleri halleder...

haha süper aslında üniversitedeyken hep kendisi ütülüyordu istese yapar ama evlenince asla yapmam bekleme diyo aimdi huzursuzlk çksın istemyorm bende onum en hassas noktası çünkü. hatta ütüyü alırken bile arayıp hangisinde daha rahat ütülersin ona göre alayım benm durum vahim blyosn ddm saydırdı

Bende sevmiyorum ütü yapmayı. Çalışırken kuru temizlemeye veriyordum toptan. Parçasını 3 tlden ütülüyorlardı. En az 15 gün rahat ediyordum. Sonra işi bırakınca kendim yapmaya başladım. Henüz bebek olmadığı için kuru temizlemeye vermek saçma olurdu. Yine 15 günce 1 toptan yıkayıp ütülüyorum zor oluyor hele karnım burnumdayken ama en fazla 2 saat. Doğumdan sonra uğraşamazsam muhtemelen yine kuru temizlemeye veririm. bu kadar kasıcak bişey yok. netten bakın evden gelip alan teslim edenler bile var aynı halı yıkama gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…