- 6 Kasım 2014
- 139
- 61
- 38
- Konu Sahibi selincannn
-
evet kadın çağırmak en mantıklısı aslnda aklıma gelmemişti. korkuyorm çünkü nişanlm bu konuda çok hassas şans işte benm de en zayf oldgm konu buYa kuru temizlemeye yollarsın ya da haftada bir birini alıp ütületirsin. Panik yapma.
inşallah öyle olur ama ümidim yok ütüyü gördüğüm anda bile kan beynme sıçrıyo yok bole bise tedavi mi olmalym acababende ütü mağduruydum.ben şuna inanırım iş başa düşünce insan herşeyi yapar:)ütü yapmaya elin alıştıkça ütü sürende kısalır zamanla.
ilk defa duydum ama en azndan alışana kadar çağırırım. çok öğrenmeye çalştm da olmadı sabrım yok sabır meselesi sanırımEve ütüye gelenler var parça başı uygun fiyata çalışıyorlar
kuru temizleme pahalı olur
siz yöntem bilmediğiniz için mi yapamıyorsunuz acaba bilen birinden önce bir yardım alsanız
nişanlım aşırı hassas ve katı yaa bir kere gömleğini denedim onda bile sinirlendi aldı elimden jilet gbi olmalı onun içinÇok jilet gibi olmasına gerek yok bi gömleği 3-4 dk da ütülerimHem de dandik bi ütüm var.. Ama güzel de oluyo yani
annem ve ablam ütülüyo yada evdeki çocuk bakıcısına şirinlk yapıyırm o ütülyo:)Sizin elbiselerinizi kim utuluyor peki?
ay inşallah ozmnn darısı başıma sağ elini koy bide başımaalışırsın canım.ben evlenmeden önce gömlek,pantolon ütülememiştim hiç.anneme güvendim hep.evlenince iş başa düşüyor.ütünüde kaliteli almışsın zaten.bana ütüyü sevdirende ütüm olmuştu :)
ilk fırsatta denycem müzikle 5 dkdan fazla dayanabilirsem zafer benmdir gerisi gelir inşevlenene kadar evdeki ütüleri yap.. elin alışır.. zor olduğundan değil panik yaptığından dolayı yapamıyorsun
sevdiğin müzikleri aç bu seni rahatlatır, rahat rahat yaparsın..
ay inşallah ozmnn darısı başıma sağ elini koy bide başıma
ben nasıl ütülycem simdiye kadar annesi ütülemiş. oda bilmiyo yapmsnı bana da kzıyo bu konuda ben nasıl yetşcm nasıl altndan kalkcm kazanlı ütü aldım bide en son çıkanından sırf daha kolay olur umuduyla ama aşırı fobim var elimde değil sıkıntılar basıyor. ne yapcm ben evlenince esim temiz ütülü kıyafet beklycek bide çok titiz kıyaft konusunda ütü izi vs hiç sevmez.
haha süper aslında üniversitedeyken hep kendisi ütülüyordu istese yapar ama evlenince asla yapmam bekleme diyo aimdi huzursuzlk çksın istemyorm bende onum en hassas noktası çünkü. hatta ütüyü alırken bile arayıp hangisinde daha rahat ütülersin ona göre alayım benm durum vahim blyosn ddm saydırdı19 yaşında evlendim ben de bilmiyordum
eşim memur üniforma giyiyor
ilk kez ütü yaptım herşey iyi güzel
ama eşim ütü konusunda çok hassas özellikle pantolon
orda çift çizgi mi var çizgi sağa mı kaydı sola mı baktı derken
bir gün bilerek çift çizgiyi iyice buharla belirledim
aldı pantolonu benim o yaptığım çift çizgili pantolonu jilet gibi ütüledi
ve o günden sonra eşimin pantolonlarını ütülemiyorum
benim taktiğim işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?