T
txrenal
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi txrenal
Ben 2010 Eylül ayında doğum yaptım. Doğumumu epidüral sezeryanla yaptım ki bunun nedeni bebeğin ters olmasıydı. Doktor ultrasondaki ölçümlerde bebeğimin 3 kg dan fazla olduğunu söylemişti. Operasyon sırasında yarım rahime sahip olduğum anlaşıldı. Bebeğim 2400 gr doğdu. Doktorum bana çocuğumun olmasının çok zor olduğunu ama bir kere olduğu için artık hep olacağını ve bebeklerimin hep ters geliceğini ve düşük kiloda doğacağını söyledi. Kızım şimdi 8 aylık ve kilosuda ayına göre fazla bile sayılır. Ben bu sorunu doğumda öğrendim.Eğer sezeryan olmasaydım öğrenmezdim. Umarım bu sorunu yaşayanlar da anne olur. Bebeğim bana bir mucize gibi geliyor. Ayrıca ben hemen hamilede kaldım. Hamilelik süresince de hiç bir sorun yaşamadım. Hepinize mutlu bir hamilelik ve annelik süreci dilerim.
Bendede aynı problem var lütfen sonuç alan yazsın deli gibi araştırmaktan çok yoruldum((
merhaba
Bende 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyorum şuana kadar gittim doktorlar hiçbir sorun olmadığıonı söylüyordu ben 2011 ekim ayında hamile kaldım ama 3 haftalıkken düştü bunca zaman kaç tane doktora gittim hiçbiri rahim filmi istememişti ilkkez tekrar kontrole gittiğimde istediler çektirdim rahimimin bitarafının olmadı yani gelişmediğini yok sayılır denebileceğini öğrendim. Bu şekilde bursaya acıbadem hastanesine gittim ultrason ve rahim filmi sonuçlarmı gösterdim bu şekilde normal yolla hamile kalma olasılıpın çok çok az aşılama denenebilir onunda şansı az son çare tüp bebek garanti veririm dedi şimdi napıcağımı bilmiyorum ki bu yoolla hamile kalsam bile düşük yada erken doğum riski var allah seninde bizimle aynı durumda olan herkesin yardımcısı olsun
canim Rabbimiz e hep dua et cok sukur ben aldim oglusumu kucagima darisi sen ve tum isteyenlerin basinaa kendine cok dikkat et tabii bebisedeMerhaba arkadaslar,
Umarım mesaj ımı görüp bana donersiniz.
Bende yarım rahimliyim uzun bir tedavinin arkasında 2. Tüp bebek tedavimizde hamile kaldım. 9+2 günlük hamileyim. Korkularim var,düşük tehlikesi atlattim. Ve erken doğum riski taşıyorum. Lütfen bu şekilde olup ta bebeğini dünyaya getiren anneler bana da ışık olun. Umuda ihtiyacım var..
meltem1052 doğurdun mu acep ne durumdasın merak ettim inş sağlıkla oğluşunu kucağına almışsındır