Uterus unikornus(yarım rahim) ile doğum mümkün mü???

Merhaba arkadaslar,
Umarım mesaj ımı görüp bana donersiniz.
Bende yarım rahimliyim uzun bir tedavinin arkasında 2. Tüp bebek tedavimizde hamile kaldım. 9+2 günlük hamileyim. Korkularim var,düşük tehlikesi atlattim. Ve erken doğum riski taşıyorum. Lütfen bu şekilde olup ta bebeğini dünyaya getiren anneler bana da ışık olun. Umuda ihtiyacım var..
Mrb bende yarim rahimli hamileyim cok tedavi gordum 2.tup bebek denmemizde hamile kalabildm.cok skintili hamileligim gecti halada oyle size sormk istedigim bebegin gelisiminde bi skinti varmi benm bebegimde fl olcumleri 3 hafta geriden gelior cok korkuyorum gerileme ilerlemesinden sizde boyle bi durum varmi.bebeginizin boyu kilosu nasil

Mrb bende yarim rahimli hamileyim cok tedavi gordum 2.tup bebek denmemizde hamile kalabildm.cok skintili hamileligim gecti halada oyle size sormk istedigim bebegin gelisiminde bi skinti varmi benm bebegimde fl olcumleri 3 hafta geriden gelior cok korkuyorum gerileme ilerlemesinden sizde boyle bi durum varmi.bebeginizin boyu kilosu nasil
Canım benim öncelikle korkularını at üzerinde. Bende çok korkuyordum kısmet olursa az kaldı doguma.benim bebek gelişimin de bir probleem yok ayıyla çok uyumlu çok şükür. Yalnız bu senin besllenmenle de doğru orantılı. Bol su iç ve bol bol dinlen ben 8 aydır hiç bir iş yapmiyor, yola cikmiyorum..gundde en az 3 lt su tuketiyorumm. Bol meyve,süt ve sut ürünleri,günde bir tane haşlanmış yumurta,pekmez,bal ,ceviz,badem,fındık ve en önemlisi de kaşar peyniri ve muz direk bebege kilo yapıyor. şuan 2.400 falan kilosu.kafana takılan olursa sorabilirsiin. Rabbim sağlık la kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..

canim Rabbimiz e hep dua et cok sukur ben aldim oglusumu kucagima darisi sen ve tum isteyenlerin basinaa kendine cok dikkat et tabii bebisede
Canım benim doktorum da rahmimin boru şeklinde olduğunu soyledi senin kaç cm cocugun var nasıl bir yol izledin

X