• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uterus Didelfis + Tıkalı Tüpleri olan var mi

Semiramissss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
14
1
1
Merhaba. Bende Hsg filminde uterus didelfis çıktı yani farklı iki rahmim var. Hsg sırasında dayanılmaz aci çektiğim için tam yapılamadı ve tüplerin açıklığı tam belli olmadı ama sanırım ikisi de kapalı gibi gorunuyormus. Benim durumumda olup hamile kalan var mi :( çok caresizim..

Hiç duymamıştım daha önce 2 rahim :KK57: keşke bi lokal anestezi falan alıp detaylı baktırabilseydiniz tüpler kapalıyken hamile kalmanın mümkün olmadığını biliyorum sadece Allah şifa versin bir an önce yüzünüzü güldüren haberi alırsınız umarım

Maalesef doğuştan gelen bisey :( anne karnındayken bebegin üreme organı iki parca halinde olusuyormus ve tek bütün oluyormuş. Bnmki birleşmemiş bu yüzden tek yolda iki farklı rahim var :(

Daha tedaviye yeni başladım. Doktor dedi ki normalde tek rahime iki yumurtalık vardır ama sende sağ rahime sağ yumurtalık sol rahime sol yumurtalık var dedi.. Rahiplerden biri alınır en fazla ama bu sefer o yumurtalık iptal olmus şansın iyice düşer dedi :( çok mutsuzum kaynanamlar torun torun diye baskı kuruyor sorunun bende olduğunu bilseler kocamdan ayırırlar :(

Daha tedaviye yeni başladım. Doktor dedi ki normalde tek rahime iki yumurtalık vardır ama sende sağ rahime sağ yumurtalık sol rahime sol yumurtalık var dedi.. Rahiplerden biri alınır en fazla ama bu sefer o yumurtalık iptal olmus şansın iyice düşer dedi :KK43: çok mutsuzum kaynanamlar torun torun diye baskı kuruyor sorunun bende olduğunu bilseler kocamdan ayırırlar :KK43:
Sakın söyleme bunu o zaman fırsatını verme eşinde sana yardımcı oluyorsa senin yanındaysa çok iyi bir kadın Doğum uzmanına danış ne yapılabilir iyice bi araştır hangi şehirdesin bilmiyorum gerekirse başka şehirdeki doktorlara görün

Ayrıca neden şansın yarıya düşüyor anlamadım doktor niye öyle dediyse normal kadınlardaki de 2 yumurtalık tek rahim senin de öyle olacak işte hatta belki şu an bizden daha fazla şansın var rahmin yumurtalığın biri tutmazsa biri tutar gibisinden bunu iyi bilen birine danışmak lazım

Yok o sekil olmuyor her rahime tek yumurtalık oluyor. Karışık biraz. İyice bunalıma girdim. İstanbul dayım tavsiye edebilecegini z doktor var mi acaba.. Herkese de güven olmuyor doktor konusunda

Back