Uterus büyüklüğü ne demek bilen var mi

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
27
Rahim filmi cekilirken doktor boyle dedi gebelikte yasamamissin ama uterus niye buyuk dedi bende anlamadim ya kötü bisey mi. Sonuclar iyi dediler. Sıvı iyi ilerledi filan dediler baktilar iyice ama bu ne ki

Turkcesi Rahim galiba. Neden normal insana anlatir gibi anlatmamis,garip

Turkcesi Rahim galiba. Neden normal insana anlatir gibi anlatmamis,garip
Aynen hic sormayin, 3 kez reçete değiştirmeye gittim hsg ilaci icin kosa kosa. Doktor olan sensin ben ne bileyim ne nereye yazilacak bide bana kiziyolar. Allah hastaneye düşürmesin kimsyi iyi doktorla karsilastirsin yada halden anlayan

Rahim demek, yapısal olarak ya da yaşa bağlı, hormonal veya gebeliğe bağlı genişlemiş olabilir. Benim de doğumdan önce kalınlaşma vardı, herhangi bir sorun olmadı gebe kaldım.

Rahim demek, yapısal olarak ya da yaşa bağlı, hormonal veya gebeliğe bağlı genişlemiş olabilir. Benim de doğumdan önce kalınlaşma vardı, herhangi bir sorun olmadı gebe kaldım.ay
Ay iyi bari kötü bisy olmasında. Bide korku stres ve acidan soramadım da ne ne degil diye bide acele ettirdiler diger hasta gelcek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…