- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
-
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Aynen hic sormayin, 3 kez reçete değiştirmeye gittim hsg ilaci icin kosa kosa. Doktor olan sensin ben ne bileyim ne nereye yazilacak bide bana kiziyolar. Allah hastaneye düşürmesin kimsyi iyi doktorla karsilastirsin yada halden anlayanTurkcesi Rahim galiba. Neden normal insana anlatir gibi anlatmamis,garip
Yani vajinanin girişimiRahim ağzı demekmiş
Ay iyi bari kötü bisy olmasında. Bide korku stres ve acidan soramadım da ne ne degil diye bide acele ettirdiler diger hasta gelcek diyeRahim demek, yapısal olarak ya da yaşa bağlı, hormonal veya gebeliğe bağlı genişlemiş olabilir. Benim de doğumdan önce kalınlaşma vardı, herhangi bir sorun olmadı gebe kaldım.ay
Uterus ne demek?Yani vajinanin girişimi
Yok yavrum neden kötü bi şey olsun, rapor vermediler mi doktorunuza danışın detayları izah eder size.Ay iyi bari kötü bisy olmasında. Bide korku stres ve acidan soramadım da ne ne degil diye bide acele ettirdiler diger hasta gelcek diye
Yok ya ne izahi sadece asistanla konustu iyi dedi ilac iyi dagilmis dediYok yavrum neden kötü bi şey olsun, rapor vermediler mi doktorunuza danışın detayları izah eder size.
Aklınıza takıldıysa bence bir kadın doğum uzmanına gidip yorumlatın, elinizde illa bir rapor sonuç vs bi şey vardır.Yok ya ne izahi sadece asistanla konustu iyi dedi ilac iyi dagilmis dedi
Cd var sadeceAklınıza takıldıysa bence bir kadın doğum uzmanına gidip yorumlatın, elinizde illa bir rapor sonuç vs bi şey vardır.
Ok onu bir uzmana gösterin, aklınızda soru işareti kalmasın.Cd var sadece