• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uterus bicornis olan arkadaslar destek olalim birbirimize

Rabbim hepinizin gönlünüze göre versin kızlar ben 2yillik evliyim 8. Ayim bebek istiyoruz geçen yıl ağrılı adet gördüğüm için muayene oldum ocak ayinda karından usg de rahim bikornis denildi bebek düşündüğü mu söyledim doktor bana bebek sağlıklı olursa ve iyi tutunursa büyüyecek ortamı kendine oluşturur erken doğum yada düşük riskin olur dedi ama benim içimi de kurt yedi tabi 5. Ayda bebek olmayınca eşimin ve benim tahlillerimi yaptırdık normal vajinal usg de sonuç yine bikornis cıktı farklı bi doktordu yine aynı şeyi söyledi denemeye devam eger sureci hizlandirmak istiyorsan asilama deneyebilirsin dedi 7. Ayda yine olmayınca başka bi doktora gittim hsg istedi sonuç bikornis unikollis yada septal uterus olabilir ayrımı için laparoskopi ve histereskopi önerdi beni sevk etti çok araştırdım bu şekilde hamile olup çocuk doğuran bir sürü insan var tamam düşük yada erken doğum riski fazla ama ben yipraticida olsa hamile kalmayı deneme taraftariyim rahim içi yapılan operasyonlarda riskli septum ise histereskopi ile alınıyor da ameliyat komplikasyonları çok ağır doktorun en ufak dikkatsizliği ile bir daha hamile kalamaya bilirsin bikornis isen zaten iki rahmi birleştirme stransman metroplasti ameliyatı onuda her doktor yapmıyor muş bukonuda her doktorun görüşü farklı kimisi hemen alma taraftarı kimisi gebelik denenme taraftarı bilmiyorum bir hamile kalabilsem ovulasyon testi kullanıyorum bu ay birde preseed jel aldım bakalım hayırlısı uzun oldukusura bakmayin

Herkese merhabalar
8 haftalik bir hanile olarak yardiminiza ve desteğinize ihtiyacım var. Bende yunurta takibi sonucu hamile kalanlardanim. Hsg çekildi ama rahimde biconis tanısı konulmadi. Yaklaşık 2 hafta once ciddi bir kanamam olmuştu. Doktorum yatak istirahati verdi. Ancak gelin görün ki kanamam tekrarladi ve apar topar tabii hastanedeydik. Bakan doktor rahmimin kalp seklinde olduğu bu tarz hastalarda düşük ve erken doğum tehdidinin fazlaca olabileceğini belirtti. Siz bu süreci nasil atlattiniz?
Ben de 7. Haftadayım şu an. Nasıl gidiyor umarım siz de bebişiniz de iyisinizdr

Arkadaşlar benimde bugün bat gebelik testim pozitif çıkıyor iki gündür yarın doktora gideceğim yumurta takibi yaptirmistim bu ay

Back