aldırmaya korkuyorum acaba faydası olurmu olmazmı emin deilim çok araştırdım septumu aldırmadan çok az sorun yaşayıp bebeğini kucağına alanlarıda duydum mesela septumu ayağıyla itip kımıldamadan süreci tamamlayan bebekleri duydum bide ben yazayım hikayemi dedim ama pek fikir alamadım
cnm septum dediğin perdemi.yani dr nededi.
evet canım perde demin bende senin yazdıklarına bakıyodum sorunumuz aynı bende üstte yazdım başıma gelenleri sen hiç hamilelik falan yaşadın mı ..
cnm ben hiç hamilelik yaşamadım.benim perde değil.rahim duvarında eğim var dedi dr.
cnm burdamısın?[/Q
burdayım canım bilgisAYARIM YAvaş yazarken zorlanıyorum :) :) :)
cnm rahimde perde operasyonu çok kolaymış.yani sitede okudum perde ameliyatı olanları.çoğu ikide olmuşum yazmış.sonuçta sağlıklı bi hamilelik için.yani drun mutlaka ameliyat olman gerekiyo dedimi.sonuçta drun söylediğide önemli.
cnm sen bilirsin kalbini ferah tut.Rabbim ol dedikten sonra olur. sürekli dua edicez.benim bi akrabam var.2 defa düşük yaptı.dr a gitti çift rahim var demiş.yapılacak bişey yok.sonra tekrar hamile kaldı tabi sürekli kanaması oldu.sürekli yattı.neyse Rabbim nasip etti bi kızı oldu.şimdi 2. ye hamile yine kanamsı var.dr. demiş ki bebek bir tane rahime tutunuyo.diger rahim kanama yapıyor.bu sitede başka konulardada okudum.bi bayan çift rahimle perde ayrı diye yazmış.çünkü çift rahimde ameliyat yapılmıyo.ancak perde oldumu ameliyat yapıyorlar.kafanı karıştırmak istemem ama.drun sana ameliyat dediyse sadece perdedir ki onun çözümü var.
olabilir canım annem ve ailemden bikaç kişi hemen olma bidaha dene falan dedi ben ilk bebekte düştü zannedip ne işler yaptım tarlada çalıştım annemde dedi eğer düşseydi onlar düserdi dedi tek rabbimden iste bidaha dene eğer yine aynı sorun olursa o zaman düşün ameliyatı dedi ide hsg çektirdim onunda hamile kalmaya etkisi oluyomuş belki bu ay rabbim nasip eder isteyen herkese yanındada bana inşallahh.. :)
aslen antepliyim ama iş dolayısıyla şuan diyarbakırdayız sen nerden canım inşallah rabbim seninde şifanı verir inşallah[/QUOTE
amin inş. cnm.Rabbim hepimize şifa versin.ben istanbuldayım.ama daha önce bi süre diyarbakırda bulundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?