merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kısaca anlatayım 5 aylık evliydım hamile olduğumu öğrendim ve öğrendikten bir hafta sonra kanamam oldu ve doktorum hem çift rahim olduğumu hemde düşük tehlikesi olduğunu söyledi progestan ve folik asit verdi bi kaç gün sonra kanama arttı tabi bende bol bol dinlenemedim ve doktorum doğal yolla düşük olduğunu söyledi bende üzülerek oradan ayrıldım moralim bozuktu akrabalar düşüğün ayağı içeride olur bi daha kalırsın falan dediler neyse bir buçuk ay geçti adet görmedim test yaptım pozitif ve kahverengi lekelerim var doktora gittim doktor kalpleri atmıyo dedi bende şaşırdım atmaması normal çünkü küçükler falan dedim hem ben geçen ay daha düşük yaptım olurmu dedi bu bebekler 7+5 ler dedi sen düşük yapmamışsın daha o bebekler duruyo dedi kürtaj olman lazım dedi tek yumurta ikizi olan bebişlerimi aldırdım..ve doktorum hsg çektirip rahmime baktı illada ameliyat dedi ben bi kere daha bebek denemek istiyorum dedim siz bilirsiniz dedi dedim bi hap yapmamız gereken bişey varmı dedim bi hsg ye 250 ve ilacına 50 lira verdik doktor çok sinirlerimi bozdu filmi çekti çok moralimi toparlaması gerekirken allak bullak etti hiç anne olamayacakmışım gibi düşünüyorum canlar bana yardımcı olun ameliyatsız anne olan yokmu yardım edin bide doktorumun bana verdiği hsg sonucunun yanında bide yazı vardı onuda paylaşmak istiyorum
servikal yoldan verilen opak madde servikal kanalı geçti derin uterin septum gözlendi. bileteral tuba uterinalar normal doluş göstermekte olup kalibrasyonlari normaldir opak maddenin batın içerisiine dağılımı normaldır
sonuç:derin uerin septum?
uterus bicornus?
not:h\s gereğinde L\s önerildi.. yazıyodu..
servikal yoldan verilen opak madde servikal kanalı geçti derin uterin septum gözlendi. bileteral tuba uterinalar normal doluş göstermekte olup kalibrasyonlari normaldir opak maddenin batın içerisiine dağılımı normaldır
sonuç:derin uerin septum?
uterus bicornus?
not:h\s gereğinde L\s önerildi.. yazıyodu..
Son düzenleme: