• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utaniyorum :(

Bence hepimiz birbirimizden kurtulalim.biri bana bu üyeliğin iptalini soyleyebilirmi

biz birbirimizden memnunuz ucuz ucuz takiliyoruz sen pahali sitelerde takil mune okuyunca yazini iptal eder uyeligini ama sen dayanamaz baska uyelikle yine gelirsin cunku internette ne ararsan yolun buraya mutlaka cikacak :27:

offff insan bi çağırır haber verir yaa bu nasıl iş patladı ya konu bensiz bak arkadaşım gel ben sana anlatayım gerdekden başlarııımm doğuma kadar götürürüm konuyu :27:

offff insan bi çağırır haber verir yaa bu nasıl iş patladı ya konu bensiz bak arkadaşım gel ben sana anlatayım gerdekden başlarııımm doğuma kadar götürürüm konuyu :27:

tam tersi arkadas dogumdan geriye sariyor dogurmus 2 haftalik evli dugune 2 gun var nisana dogru gidiyoruz :9:

Ya siz ne cinsiniz nasilda takip ediyisunuz herseyi ama ben bu konuya cvp vermstim gercekden üzüldüm kandirildim resmen ozaman

Back