ya bırak tweetym inanıyor musun şuna bariz fake bütün çevresinin de cinsellikle ilgili problemleri varmış zaten
Sizin gibi ucuz insanlara kendimi aciklamak gibi bir niyetim yok ama evet tweety haklisin bu şekilde kendi adima yazmis gibi oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizin gibi ucuz insanlara kendimi aciklamak gibi bir niyetim yok ama evet tweety haklisin bu şekilde kendi adima yazmis gibi oluyorum
Benim kadınlar klibi hesabim olduğu için çevredeki insanların sorularinida ben soruyorum onlar yerine.daha doğrusu onlara bu fikri sunuyorum ve kabul ediyorlar kendileri uğraşmamak icin
o ucuz dedıgın ınsanlardan akıl almak için konu açıyosun ama
Mahalleye fikir sunuyormus just gitme cocugun ustuneVay mahalle adına hesap ha
Topluca pro üyeliğe girin bari kurbanda
Klip mi, niye haber vermiyorsunuz?ayrica burası kadınlar klibi değil kadınlar kulübü
Mahalleye fikir sunuyormus just gitme cocugun ustune
Mahalleye fikir sunuyormus just gitme cocugun ustune
Klip mi, niye haber vermiyorsunuz?
bence cocuk degil dogum hikayesini bayagi yasamis gibi anlatmis dogurmasa nerden bilecek o kadar ayrintiyida atarli biraz ablamiz
Ay organ nasil icime girecek geriliyorum der mi ya, bence katiksiz ergen...bence cocuk degil dogum hikayesini bayagi yasamis gibi anlatmis dogurmasa nerden bilecek o kadar ayrintiyida atarli biraz ablamiz
Mahalleye bakbir haftada bütün mahallenin şeyinden problem yaşayacağı tutmuş olaya bak sen giriş tarihi 23 temmuz üyenin
Ay organ nasil icime girecek geriliyorum der mi ya, bence katiksiz ergen...
Kopyala yapistir yapmistir bir yerden
Mahalleye bak
oda var dogum yapmis insan bilmio mu akil vermeyi demi dogru:44:
Aynenoda var dogum yapmis insan bilmio mu akil vermeyi demi dogru:44:
Bence hepimiz birbirimizden kurtulalim.biri bana bu üyeliğin iptalini soyleyebilirmi
kaçma gel buraya az once gerizekalı diye atıp tutyodun alıntılara cevap ver şimdi üyelik iptali yapamazsın
Bence hepimiz birbirimizden kurtulalim.biri bana bu üyeliğin iptalini soyleyebilirmi
isine gelmeyende hemencicik uyelik iptali diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?