Utaniyorum :(

kayraaas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
23
5
0
İstanbul
Bayanlar benim 2 gün sonra dugunum var ama ben isin gerdek kismindan çok korkuyorum.özelliklede ciplak kalmaktan.düşünürken bile kasiliyorum.acaba ilk gece yapmasam eşimin düşünceleri ne olur ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sakin sakin erteleme ilk gun olmadi ertesi gunune mutlaka yap kurtul.sonra yapmazsan büyük sorblar yasarsinz.o heyecani kaybetmeden yap ve bitsin okumyrmsn bir sürü vajinusmus hastasi var.bende yasadim ve ndn utandgm icin ve hep erteledgm icin sonra basima bir ton dert actm aylaraca uğraştım sakin korkma utanma bisey yok.o senin esin zamanla hicbir utangaclgn kalmycak.kendn kadar rahat olacaksin yannda.bende cok utandm ama ilk gün birlkde olmdm diye baska sorblar yasdm simdi 1bucuk yillik evliyim hiccccc utanmam farkinda bile degilim alisyr insan:))hadi hayirli olsun hicc utanma.bak beni dinle eger yapmazsan is acarsn basina

Baska konunuzda Dogum yapmissiniz ???
diger konuda 2 haftalik evlisiniz ???
Bu konuda 2 gün sonra dügününüz var ???

Karar verin..

Son düzenleme:

Ya canim benim oyle diyorsunda ben yapabilecegime inanmıyorum.sonucta küçücük yer ve o organi nasil içine alabilir ki.bunları düşünmekten kasiliyorum hep.peki eğer yapmazsam ilk gecede Esim kotu olurmu

fake hoşgeldin
naber?

Gun gecmiyor ki bir ergen daha kapimizi calmasin

Benim kadınlar klibi hesabim olduğu için çevredeki insanların sorularinida ben soruyorum onlar yerine.daha doğrusu onlara bu fikri sunuyorum ve kabul ediyorlar kendileri uğraşmamak icin

O zaman agzini toplar insan gibi soylersin
Burda bir uyelikle guzin ablalik yapmak yasak,ha cok onemliyse sorun o zaman arkadasim icin soruyorum dersin aklimizda suphe kalmaz,
bi suru fake konu aciliyor niye kandirilalim ?

O zaman agzini toplar insan gibi soylersin
Burda bir uyelikle guzin ablalik yapmak yasak,ha cok onemliyse sorun o zaman arkadasim icin soruyorum dersin aklimizda suphe kalmaz,
bi suru fake konu aciliyor niye kandirilalim ?

ya bırak tweetym inanıyor musun şuna bariz fake bütün çevresinin de cinsellikle ilgili problemleri varmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…