Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

sana ilgisi yok. sana cinsel ilgisi var. ilk sevgilinde de olduğu gibi seninle yaşamak istediği şey belli, yaşarsanız bir süre sonra hevesini alıp sıradan evliliğine devam edecek. zaten hepsi böyle söyler. yok yatakları ayırdık, yok aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz, hep kavga ediyoruz, konuşmuyoruz falan. aslında olaylar böyle de değildir haa. sadece monotonlaşan bir evlilik vardır ortada ve gözü dışarı kayıp, kendine geçici yeni bir heyecan arayan bir adam. adamın bir kaç aylık eğlencesi olmak istiyorsan ve kendine değer vermiyorsan devam et bu tavırlarına. o da zaten seni 'evli olduğumu bile bile bana cilve yapan, yollu bir kız' olarak görüyor.

ayrıca kuvvetle ihtimal küçükken sevilmediğiniz için çok büyük yaralarınız var içinizde bu yüzden delice bağlanıyor ve sevilmek, her dakika ilgi görmek istiyorsunuz. tahminimce her ilgi gördüğünüz erkeğe böyle kapılıp kendinizi kullandıracaksınız. bence bunun için bir tedavi görmelisiniz.

Zor okudum biraz fazla olmuş herkese kanmayın ne devirde yaşıyoruz psikoloğa bence devam edin

Sevgisiz ilgisiz bir ailede büyüdüğün için dışarda arıyorsun bu ilgiyi şefkati ama yanlış kişi ne güzel işinizde var daha çok baglanmadan bitirin bu evli olan adamla munasebetinizi Allah büyük elbet birgün karsiniza çıkacak sizinde hayırlı kismetiniz muattap olmayın kendinize farklı ortam kafanizi dagitcak sosyal bi aktivite bulun mehmet de 5 para etmezmis onuda boşver gitsin kendini hayatını ne güzel toparlamissin tekrar başa dönme güçlü ol aklını başına al ayrıca ailem istedi zorla evlendim mecburdum diyip böyle yapan insanlarida Allah ıslah etsin lanet olsun onlara

Kısa anlatmya çalşmama ragmen uzun oldu oralara giremedm.Çocuk da bi ölçüde gariban bnm gibi.yaşadkları acı.Evlilği ise aşırı talihsizlik..Tabi bna anlattgna göre..Bn de masu yavrucak zaten babayı seviyo anne garip bişey ona mı bıraklcak die dşndm ondan ama şu cümleleri kurmam bile öyle garip ki ne diyorm ben bilmiyorm inanın..Bn kim bşka birnn kzına annelk etmek kim bn dha çocuk olamammşm :KK43:.Önünü alamıyorm gün gçtikçe ilerliyo bi de mehmet olnca imreniyorum kndmden.bi arkdş adam evli ilişkiyi kes yazmş..iyi de nasıl..nasıl???işimiz iç içe.üstelk tüm bunlar dha 6 gün içnde flan oldu..Zaten işyernde hrkesin hrkesle yıllardır tanşr gibi bi hali var.İşi bırakmam şuan içn imkansz.Üstelk bşka yerde yaşamicagmı nası bilcem
Bunnla başedebilmem gerek..ama olmuyo kahretsn ki olmuyo.. :/

Herkes yazmis zaten...ben bu zamana kadar bir kadina asilirken "esime cok asigim, ama sen de istersen bi kacamak yapabilirim. Ama esimei birakamam bil " diyenini hic duymadim... Hepsi cok mutsuz, cok talihsiz...Sen de demissin, adaminin ilgisini senin disiligin cekiyor diye...Adamla arana mesafe koy, zira adamin niyeti cok net...daha once kullanilmaktan cok dertli oldugunu soylemissin zaten, boyle ates oyunlarindan uzak dur o zaman....inan boyle seylerde ben kaybeden erkek gormedim, olan hep kadina oldu...

O kadar saygın ve üst düzey bir meslek ki Türkçeye ihtiyaç duymuyor sanırım, unutmuşsun. Kadının kadına yaptığı kötülüğü gerçekten başka kimse yapamıyor. Ne olursa olsun diğer tarafta bir anne ve bir çocuk var kaldı ki adamın gerçekten sadece çocuk için mi sürdürdüğünü sanıyorsun? Komik olma!

Offf...hep ayni klise yalanlar...Ailemin zoruyla evlendim...Esimi sevmiyorum ...Yok ayni evde yabanci gibiyiz...Yok cocugum icin katlaniyorum...Senin gibi saf uyaniklarda buna inaniyor...Aslinda inanmiyorsun inanmak istiyorsun...Senin sorunun ne biliyomusun hayatini bi erkege gore yonlendirmek...Hayatinda sana ilgi gosteren deger veren bir erkek olmassa yasamanin senin icin pek bir anlami yok gibi ...Hep bir erkege tutunma cabasindasin ama yanlis yoldasin...Bunun baskasinin kocasiyla baskasinin babasiyla yapamassin..Gun gelir sende ayni seyi yasarsin biri isyerinde senin kocana cilve yapar sende salak yerine konulursun ...Oyle bir serefsizden sana hayir gelmez...Bence sen o cilvelerini baska birine sakla ...Dunyada bir suru erkek varken neden evli ve cocugu olan bir erkek ? Problemli bi insansin bu belli aski cilveyi birakta tedavine devam et ...Bir erkege bel baglayarak bu hayat gecmez...
BIDE NE KADAR MERAKLISINIZ MILLETIN ESKILERINI KULLANMAYA

Offf...hep ayni klise yalanlar...Ailemin zoruyla evlendim...Esimi sevmiyorum ...Yok ayni evde yabanci gibiyiz...Yok cocugum icin katlaniyorum...Senin gibi saf uyaniklarda buna inaniyor...Aslinda inanmiyorsun inanmak istiyorsun...Senin sorunun ne biliyomusun hayatini bi erkege gore yonlendirmek...Hayatinda sana ilgi gosteren deger veren bir erkek olmassa yasamanin senin icin pek bir anlami yok gibi ...Hep bir erkege tutunma cabasindasin ama yanlis yoldasin...Bunun baskasinin kocasiyla baskasinin babasiyla yapamassin..Gun gelir sende ayni seyi yasarsin biri isyerinde senin kocana cilve yapar sende salak yerine konulursun ...Oyle bir serefsizden sana hayir gelmez...Bence sen o cilvelerini baska birine sakla ...Dunyada bir suru erkek varken neden evli ve cocugu olan bir erkek ? Problemli bi insansin bu belli aski cilveyi birakta tedavine devam et ...Bir erkege bel baglayarak bu hayat gecmez...
BIDE NE KADAR MERAKLISINIZ MILLETIN ESKILERINI KULLANMAYA

Şuan 6 günü doldurdm

6 günü doldurduğun iş yerinde patronunun sana aşık olduğunu farkettin. Senin için karısından boşanıp çocuğuna annelik yapabilir miyim diye soruyosun? :KK70:

Allahımmm sana geliyorum :KK70: Yeminle şu kafa için ne kullanıyosun bana söyle de bende kullanayım. :KK70:
Git kızım doktora git :KK70: Şizofrensin sen.

Koymadım işin aslı.Çünkü kadını öyle bi anlattı ki anneme olan nefretim ve eşinin de huylarını biraz anneme benzetmem çocuğuna acımama neden oldu.Eşi ile tanışmadan bilemem tabi.Adamın anlattılaklarına güvendim ilk etapta.Ama sizden gelen yorumlarla kadın kim olursa olsun bunu yanlış buldum.Boşansın öyle baksın başka kadınlara.Hem belki de altı üstü kavgalılar bilemiyorum.Ama bana dedği babasına çok düşkün emrine amade.Ve babası da bu evlilği bozmasını istemiyo.Adam da babası hayattayken bunu yapamayacağını söyledi zaten.Yani adamın anlatışına göre bana klasik karısını boynuzlayan biri gibi gelmedi.Çok üzüldüm anlatırken.Zorla evlendirilmişsin karından nefret ediyosun ayrılamıyosun.Vs vs.Ama sizin yorumlardan sonra ne biliyim öyle oldgunu dedim ve inanmıyorum şuan..Ne bilim yaa diyosunuz ki nası inandın şöle böle.E biz kime inanalım herkes mi yalancı ?
inan da arkadaşım 6 günde inanma ya?
6 günde ne ara bu vaziyete geldin,adamın tüm hayatını öğrendin,boşanmasına çocuğa kim bakacak mevzusuna kadar irdelemişssin.
cidden durum ciddi sende.
tedavine devam et.
terapi görüyormuydun?
bu adam değil sadece senin için tehlikeli olan.

Hemşire olduğunu sanmıyorum üyelik sırasında sallamasyon yapmıştır.
6 kişilik yerde çalışıyorum patron falan var demiş hemşirelik mesleği tanımına uyduramadım.
Bünyesinde hemşire çalıştırması zorunlu bazı iş yerleri var öyle bir yer ise o başka...

profiline bakınca öyle o yüzden dedim sallamasyon olabilir belliki özel bi şirkette üni mezunu kendini çok prestijli gören biri :)

Mesleğime ne taktınız bayanlar yaa.Ben yanlzca bu kişinin statüsü bnden aşagı oldgundan da onunla olamamamasının bi nedeni olarak yazmıştım.Profildeki sahte profilimde yazanı söyleyen bayana :)

profiliniz bile sahteyken hayattan pek bişe beklemeyin bence kimse mesleğinize takmış durumda değil çoook şükür güzel bi mesleğim var siz abartmişsiniz ne yani adamın mesleği sizden aşağı diye layık mı görmüyorsunuz kendinize adam bes belliki size değilde mesleğinize vurulmuş Allahım sizin gibilerden eşlerimizi korusun dişiymiş dişiliğiniz batsın milletin ocağına ateş düşürüyonuz

Evet..adam yada çocuk evli

Hepsini okudum ama bu cumle yeterli zaten. Onceden yaşadığin olaylar yaptigini hakli kilmadi malesef canım. O kadar yazmissin ama vah vah sen de neler cekmissin hazir ilgiyi bulmuşken birakma diyemeyeceğim malesef.

6 günü doldurduğun iş yerinde patronunun sana aşık olduğunu farkettin. Senin için karısından boşanıp çocuğuna annelik yapabilir miyim diye soruyosun? :KK70:

Allahımmm sana geliyorum :KK70: Yeminle şu kafa için ne kullanıyosun bana söyle de bende kullanayım. :KK70:
Git kızım doktora git :KK70: Şizofrensin sen.
Ayyyy yuh bunla 6 gün içinde mi olmuş???????

X