- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
sanal sarılma nasıl oluyor ben bu kısma takıldım. Çok merak ettim açıklayabilir mi birileri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanal sarılma nasıl oluyor ben bu kısma takıldım. Çok merak ettim açıklayabilir mi birileri?
Kısa anlatmya çalşmama ragmen uzun oldu oralara giremedm.Çocuk da bi ölçüde gariban bnm gibi.yaşadkları acı.Evlilği ise aşırı talihsizlik..Tabi bna anlattgna göre..Bn de masu yavrucak zaten babayı seviyo anne garip bişey ona mı bıraklcak die dşndm ondan ama şu cümleleri kurmam bile öyle garip ki ne diyorm ben bilmiyorm inanın..Bn kim bşka birnn kzına annelk etmek kim bn dha çocuk olamammşm .Önünü alamıyorm gün gçtikçe ilerliyo bi de mehmet olnca imreniyorum kndmden.bi arkdş adam evli ilişkiyi kes yazmş..iyi de nasıl..nasıl???işimiz iç içe.üstelk tüm bunlar dha 6 gün içnde flan oldu..Zaten işyernde hrkesin hrkesle yıllardır tanşr gibi bi hali var.İşi bırakmam şuan içn imkansz.Üstelk bşka yerde yaşamicagmı nası bilcem
Bunnla başedebilmem gerek..ama olmuyo kahretsn ki olmuyo.. :/
Şuan 6 günü doldurdm
inan da arkadaşım 6 günde inanma ya?Koymadım işin aslı.Çünkü kadını öyle bi anlattı ki anneme olan nefretim ve eşinin de huylarını biraz anneme benzetmem çocuğuna acımama neden oldu.Eşi ile tanışmadan bilemem tabi.Adamın anlattılaklarına güvendim ilk etapta.Ama sizden gelen yorumlarla kadın kim olursa olsun bunu yanlış buldum.Boşansın öyle baksın başka kadınlara.Hem belki de altı üstü kavgalılar bilemiyorum.Ama bana dedği babasına çok düşkün emrine amade.Ve babası da bu evlilği bozmasını istemiyo.Adam da babası hayattayken bunu yapamayacağını söyledi zaten.Yani adamın anlatışına göre bana klasik karısını boynuzlayan biri gibi gelmedi.Çok üzüldüm anlatırken.Zorla evlendirilmişsin karından nefret ediyosun ayrılamıyosun.Vs vs.Ama sizin yorumlardan sonra ne biliyim öyle oldgunu dedim ve inanmıyorum şuan..Ne bilim yaa diyosunuz ki nası inandın şöle böle.E biz kime inanalım herkes mi yalancı ?
Hemşire olduğunu sanmıyorum üyelik sırasında sallamasyon yapmıştır.
6 kişilik yerde çalışıyorum patron falan var demiş hemşirelik mesleği tanımına uyduramadım.
Bünyesinde hemşire çalıştırması zorunlu bazı iş yerleri var öyle bir yer ise o başka...
Mesleğime ne taktınız bayanlar yaa.Ben yanlzca bu kişinin statüsü bnden aşagı oldgundan da onunla olamamamasının bi nedeni olarak yazmıştım.Profildeki sahte profilimde yazanı söyleyen bayana :)
Evet..adam yada çocuk evli
Ayyyy yuh bunla 6 gün içinde mi olmuş???????6 günü doldurduğun iş yerinde patronunun sana aşık olduğunu farkettin. Senin için karısından boşanıp çocuğuna annelik yapabilir miyim diye soruyosun?
Allahımmm sana geliyorum Yeminle şu kafa için ne kullanıyosun bana söyle de bende kullanayım.
Git kızım doktora git Şizofrensin sen.