- 3 Mayıs 2019
- 104
- 47
- 29
-
- Konu Sahibi benminikkus
O evde kullanılan bende hiç işe yaramadıgünde kaç tane müsteriye yapıyor o kız,hiç sanmam aklında birinin genitalını tutacağını :) yani okadar stres yapıyorsan ev tipi olandan al kendi kendine yap. Ben öyle yapıyorum.
Unutmaz canımAcaba yapan kız unutur mu diye düşünüyorum hep .
maalesef kıl sorunum normal hanımlardan daha çokUnutmaz canım
Aynısından kendinde var çünkü
Bu kadar takma kafana:)
Gitmeden bir hafta öncesi düşünmeye başlıyorumOnun işi o. Şimdiye kadar binlercesini görmüştür
Tamam işte bak bu sebepten hatırlamak bile istemez bence artı bir yönmaalesef kıl sorunum normal hanımlardan daha çok
Bu kadar utanmayın ya hu. Gelecekte doktora nasıl gideceksiniz? Sonra doğum falan da var. Ordaki doktorlardan, hemşirelerden utanmayacakmısınız? Daha bi sürü insan görecekGitmeden bir hafta öncesi düşünmeye başlıyorumbir daha nasıl gidicem oraya utancımdan diye bu derece utanıyorum yani şansım olsa o bölgeyi kendim yapabilsem keşke
Bende yaptırdım ilk zamanlar yaptırırken senin gibi utanıyordum kızda bana 'ben günde kaç tane görüyorum seni mi hatırlıcam demişti'Hanımlar merhaba ,
bikini bölgemi lazer yaptırırken çok utanıyorum yerin dibind giriyorum resmen yüzüm kıpkırmızı kesiliyor. Çok strese giriyorum. Acaba yapan kız unutur mu diye düşünüyorum hep .Ben mi abartıyorum ?
Hanımlar merhaba ,
bikini bölgemi lazer yaptırırken çok utanıyorum yerin dibind giriyorum resmen yüzüm kıpkırmızı kesiliyor. Çok strese giriyorum. Acaba yapan kız unutur mu diye düşünüyorum hep .Ben mi abartıyorum ?
ay çok sağol canım ben tabi birkaç ayda bir geliyorum bundan kafama takıyorum sanki bir ben varmışım gibi hissediyorum. Yorumunuz rahatlattıCanım estetisyenim inanki o kadar çok kadın geliyorduki bi tanesini bile hatırlamıyorum. Emin ol orda sadece kıl köklerine odaklanıp işini yapıyor işlem bittikten sonra aklında bile kalmıyor insanın.
Amann hiç üzülmeyin onlara genital bölge almak bıyık almak kadar sıradan kimse kimsenin mahremini aklında tutmaz he belki değişiklik vardır o zaman aklında kalır diğer türlü hiç kimse düşünmez bacım kanartma içiniHanımlar merhaba ,
bir tek sende yok ondan aynısından her gün görüp görüp duruyor abartmaHanımlar merhaba ,
Hic bir yer tamamen bitirme garantisi veremez.eger veriyorsa guvenmeyin. Sizin hormonlarinizin degisip tuylerin tekrar cikma ihtimali hep var ama rahat edeceginiz duzeyde mutlaka azalir.Kızlar bu ara konuyu değiştirmiş gibi olucam ama işe yaradı mı sizde lazer? Tamamen bitiyor mu?