Utanıyorum 😔Lazer yaptıran hanımlar bir bakın lütfen..

günde kaç tane müsteriye yapıyor o kız,hiç sanmam aklında birinin genitalını tutacağını :) yani okadar stres yapıyorsan ev tipi olandan al kendi kendine yap. Ben öyle yapıyorum.
O evde kullanılan bende hiç işe yaramadı gittiğim yer iyi geliyor gibi. Ama çok utanıyorum

Gitmeden bir hafta öncesi düşünmeye başlıyorum bir daha nasıl gidicem oraya utancımdan diye bu derece utanıyorum yani şansım olsa o bölgeyi kendim yapabilsem keşke
Bu kadar utanmayın ya hu. Gelecekte doktora nasıl gideceksiniz? Sonra doğum falan da var. Ordaki doktorlardan, hemşirelerden utanmayacakmısınız? Daha bi sürü insan görecek

Bende yaptırdım ilk zamanlar yaptırırken senin gibi utanıyordum kızda bana 'ben günde kaç tane görüyorum seni mi hatırlıcam demişti'

Canim bende yaptirdim açikcasi kizın unutmasindan ve utanmamdan ziyade, o an canımın acisinla uğraşiyordum
Cayır cayır yaniyordum cunku. O stresten o aklima gelmiyordu bile
Hem utanma yahu oda bayan onun işi o, senin gibi günde kac musteri geliyordur.
Seni mi aklinda tutcak..

Unutmaz. Gece uyumadan önce senin kukunu düşünüyordur.

Canım estetisyenim inanki o kadar çok kadın geliyorduki bi tanesini bile hatırlamıyorum. Emin ol orda sadece kıl köklerine odaklanıp işini yapıyor işlem bittikten sonra aklında bile kalmıyor insanın.
ay çok sağol canım ben tabi birkaç ayda bir geliyorum bundan kafama takıyorum sanki bir ben varmışım gibi hissediyorum. Yorumunuz rahatlattı

Amann hiç üzülmeyin onlara genital bölge almak bıyık almak kadar sıradan kimse kimsenin mahremini aklında tutmaz he belki değişiklik vardır o zaman aklında kalır diğer türlü hiç kimse düşünmez bacım kanartma içini

bir tek sende yok ondan aynısından her gün görüp görüp duruyor abartma

Senın yıne ıyu bir kışi bana her seferinde ayrı kızlar giriyordu. Sankı mecburum herkese gostermeye yettınız artık deyıp yaptırmadım ama bes on dakkalık bir durum takma kafana onun işi bu rahat ol gozlerınj kapat zaten gözune gözlük vermıyormu?

Bunun ilerde kadin dogumcusu var, genital muayenesi var, dogum yaparken cati muyanesi, yok aciklik olmus mu diye gelip elini daldirani var. Bunlar ufak seyler, hic utanma.

Kızlar bu ara konuyu değiştirmiş gibi olucam ama işe yaradı mı sizde lazer? Tamamen bitiyor mu?

Kızlar bu ara konuyu değiştirmiş gibi olucam ama işe yaradı mı sizde lazer? Tamamen bitiyor mu?
Hic bir yer tamamen bitirme garantisi veremez.eger veriyorsa guvenmeyin. Sizin hormonlarinizin degisip tuylerin tekrar cikma ihtimali hep var ama rahat edeceginiz duzeyde mutlaka azalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…