Utanıyorum ama sormak zorundayım

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar ben bikini bölgemi aldrmaya gittiğimde kuaför kız vajinanın şekli değişik gibi dedi. Ben de öyle hissediyordum ama netten arastırdım ama gerçek vajina şekli bulamadım. Benimkinin orta kısmında bir et parçası sallanıyor sanki dışa doğru utanarak soruyorum ama sormak zorundayım ona göre bir jinekoloğa gidicem artık. Normali böyle mi?

Sanırım bunu en iyi bir jinekolog bilir. Benzer bir durum anneannemde olmuştu ancak onunki 4 normal doğumdan sonra rahim sarkması demişti doktor.

canım vajına türleri diye arat ıstersen senın ıcın baktım bır cok turu varms.yanı anormal degıl tabı yıne ıstersen doktora gıdebılırsın.hepsi aynı değildir.problem etme canım

Vajinanın sekilleri oluyor evet hepsi bir degil yanı iki bölümlü olanlar bile var int.den bakabilirsin ben bakmıstım bi bak istersen sende..

Canım ortası derken tam olarak nereyi kastediyorsun? Deliğin ortası mı,yoksa dış genitalin yani dudakların ortası mı? Zira birincisi halk arasında uşaklık sarkması denilen bir olaymış ve çok fazla doğum yapan kadınlarda görülürmüş. ikincisi ise klitorisin çeşitli sebeplerle (hormon ilaçları v.s) normalden fazla büyümesi ya da yapısı gereği doğuştan büyük olması. Estetik olarak düzeltilebiliyormuş ayrıca.

canım dediğin büyük ihtimalle iç dudakların fazla uzun olması.
bazı kadınlarda 2 iç dudak da aynı boyda ama olması gerekenden fazla uzun olabilir.
bazı kadınlarda bu tek taraflı da olabilir. yani biri uzun biri kısadır.
estetik görünüm dışında önemli bir soruna yol açmıyor.

bıde cesıtlerımı varmıs ben hepsını tek cesıt bılıyodum.merak ettım sımdı bak.:) hatta hep derdım sankı bu erkekler neden farklı kısılerle ılıskıyı dusunurler nasılsa herkesın aynı esınle yasa ıste dıye demek bu yuzden cesıt görme derdı.

kuzenımde vardı benım çocukken banyo yaparken görmuştum sonra bı sorun yaşamadımı açıkçası soramadım ama yaşamadı snaırım

dışardan fazladan bı et parçası vardı onda

ulen bunun çeşitleri mi varmış
bir yaşıma daha girdim

o verdiğini< link çok faydalı aslında yani daha önce bilmiyordum böyle bir şey olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…