• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanga

hatice_ist

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
60
0
286
İstanbul
merhaba meltem hanım.ben 26 yaşında 5 aylık evli bir bayanım. üniversite mezunu ve 5 yllık bir iş tecrübem var.şu anda evdeyim. kendime göre bir iş bulamadım. benim sorunum çok çekingen olmasamda toplum içinde çok fazla konuşamıyorum. yani kendimi tam anlamıyla ifade edemiyorum. mesela okuldayken öğretmen bana sınıfta bişey sorduğunda cevap vereceğim anda kıpkırmızı olurdum herkes bir ağızdan "aa kıpkırmızı oldun"derlerdi.bu çok kötü bir durum. şimdi evdeyim komşularım olsun istiyorum kafama göre arkadaşım olsun istiyorum ama 5 aydır bir kaç kişi dışında tanıdığım kimse yok burda. onlarlada hiçbir samimiyetim yok.bazen eşim bir yerlere gitmek istiyor mesela arkadaşları var burda evli olan ev oturmasına gidelim diyor.ben çok heyecanlanıyorum hemen ona belli etmiyorum ama kalbim küt küt atıyor.yeni tanışacağım kişilerle ne konuşabilirim diye. ne olur bana yardım edin.ne yapmalıyım içine kapanık bir insan olmamak için ve bu utangaçlığı üzerimden atmam için.

Back