Utancimdan yerin dibine girdim

Çok haklısınız tabi

Kardeşinizi yanınıza almaya çalışın
Babanızı da boşverin Allahından bulsun
Dünyaya getirdi ye her pisliğe katlanmak zorunda değilsini

çok doğru ah bu anne babalar çocuklarının hayatını resmen çalıyor. allah yardımcınız olsun. annenizin yaptıgı hatayı yapmayın bu adam düzelmez . yanında sizide batırır.

Allah yüzünüze bakmista eşiniz gibi bir adama denk gelmissiniz.Lutfen esinizle aranizi bozacak birsey yapmayin esinizi dinleyin

Son durum ne oldu merak ettim. Hala devam mı ediyor gidip gelmeniz ?
Çocuğunuzu öyle bir ortama goturmemelisiniz .
Bir çare bulabildiniz mi ?

Kardeşinize destek olun ama babanız hak etmiyor

Acikcasi babanizin durumu katlanilir gibi degil ama ne yapicaksiniz baba iste kardeşte var. Hirsizlik sorun degil olabilir normal seyler bunlar. Kadin meseleleri de hic bitmez illa bulur bi yerden ortalik avcı kadin dolu. Yakininiza gelseler bi acidan kardesinize gozkulak olursunuz. Sikintili zor bi durum haliniz ne yapsaniz baska bi dert açiyor başınıza. Allah yardımcın olsun. Bi sekilde sahip cikmak lazim ikisinede. Anneniz icin de Allah rahmet eylesin cok cekmis kadin nur icinde yatsin.

Sınır bir kez aşıldı mı ne olursa olsun insana işlemiyor sanırım. Ailemden biri şu rezilliklerin binde birini yapsa iletişimimi azami miktara indirir, evlatlık vazifem olan temel şeyleri yapar çekilirdim. Siz maşallah baya sıkı fıkısınız yok ev toplamalar bilmemneler ne gerek var dağıtacak gücü varsa toplayacak gücü de vardır eminim. Babanız eve kadın alırken kardeşiniz nerde yaşıyor? O da o ortamdı mı duruyor? Kafamda deli sorular

Anneniz neyden öldü büyük ihtimalle hasta olmuştur kadincagiz bu adamla.Hayatini zehir etmiş kadının şimdi her şey mustehak hiç acimayin derdim ama babanız neticede.kardesinizi alırsanız tüm yükü size yükleyip iyice siyrilacak sorumluluktan gibi görünüyor burdan.Almayin!Zaten eviniz müsait de değil.Babanizla ciddi bir konuşma yapın ve kendini toparlanmasını, çocuğuna sahip çıkmasını söyleyin. Siz de gerekirse özel eğitim vs ye götürup yardımcı olabileceğinizi belirtin ama daimi olarak sizde kalmasın eliniz hep üzerinde olsun ama kızcağızin.Allah kolaylık versin ama eşiniz ile de istişare ederek hareket etmenizi öneririm böyle bir konuda.Hem sizi rahatlatır hem de olay mantıkla halledilecek bir olay olduğundan dışardan bir bakış önemlidir.Tekrar kolay gelsin.

Şuraya takıldım bende zaten ordan sonrasını okumadım babanız evlenince sizi ve kardeşinizi sokağa atmıs kardeşinizi almamışsınız yanınıza kendiniz bir başınıza 2.5 yıl yalnız yaşamışsınız ? O sırada sokaktaki kardeşimize ne oldu ? Siz annenizin emaneti özel durumlu bir cocugu nasıl bıraktınız ve sonra babanızın borclarını üstlenmişsiniz ne kazandınız da borc ödeyecek duruma geldiniz bir başınıza.. ayrıca bu kadar kötülük yapan bir babanın yanında halen kardeşiniz nasıl duruyor ? 13.kadın vs yani özel bir genc kız babanız değişik yani Allah ıslah etsin o insanı kardeşinizi de bir an önce alın o adamın yanından ne travmalar yaşattı kim bilir ?

Merhaba.. kardeşin sınavın.. ALLAH, eşinin de seninde tepkilerinize bakıyor kardeşim.. maaşı var babanız yiyor çok günah.. bunun hesap günü de var iyi düşünün.. kardeşini o adamın elinden kurtarmanız gerekiyor.. ve ne demek sana para vermeyiz, sizin ona kuruş vermeniz hata zaten bence.. ALLAH, bilir tabi ama o adam düzelmez.. size bedeli yok olmamışta zaten.. annenize çok üzüldüm bende.. onada bedel ödememiş babanız.. insan insana bedel öderse kıymet verir.. hayatınıza bakın anlayacaksınız.. tek kalsın pisliğinin içinde, ne yaparsa yapsın.. sizin emeğiniz bedeliniz var babanıza düşkünsünüz anlıyorum ama böyle olmaz.. kardeşinizi kurtarın o adamdan para da vermeyin.. kaç yaşına gelmiş kimseye hayrı yok derdi uçkur.. çok sinirlendim kusuruma bakmayın.. daha neler denirde size ayıp olur.. Samantha nın dediklerine katılıyorum.. sonra çok daha kötü ahlaksız ve yaralayıcı şeyler duyabilirsiniz ALLAH, korusun.. ayrışmanız lazım bu adamdan..

Annem babam yüzünden kahrından ölecek bende o adama hala baba diyicem (!) Konuya başka yorumum yok.

Bende 60 liralık birşeyler alıp kasada 160 lira ödemesine şaşırdım. Sormaz mı insan ne aldım bu kadar tuttu vs diye. Hadi sormadı fişi de mi kontrol etmez.
Ayrıca öyle nasıl geciriyor bantta olmayan birşeyi bilemedim.
Bence eksik anlatılan birşeyler var.

Umarım gerçek değildir okuduklarım. Bazi yerlerde kopukluklar var inancımı yitirdiğim yerler oldu... Neyse gerçek olmasın da tek kandırılmaya razıyım diğer türlüsü yüreğimi ezdi

Bn kardeşimi asla ama asla öyle bir adamla bırakmazdım. Baban ztn yoldan çıkmış ki gelen kadınlar bile kardeşine kötülük yapabilir. En basit bir örnk içtiği bir şeye ilaç koyup ikisinide uyutur kardeşini satar bile.... Bu hayal gücü değil inan devir böyle bir devir. Bn evim küçükse olsa kardeşimi yerde yatırır muritfakta yatırır gerekirse koynumda yatırır yinede o adamla bırakmazdım. Babanız için uğraşmayın. Yaşını almış utsnmıyırsa terbiyeyi sizden alacak değil. Bırakın ne hali varsa görsün .. Evini de temizkemzdim yatmaya kadın alıyorsa temizlemeye de bir zahmet bulsun. Siz kardeşinizi kurtarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…