kızlar ya nasıl iysisiniz:) evet cesaretim full annem gelicek yakında ve ben bebeğimi bırakıp ilk işim diş tedavisine başlamak .evet iyi bir diş doktoru bulmak şart.inşallah işlerim yolunda gider
bilgilerinizde ankarada olduğunuz yazıyo 6 yaşından beri hacettepe diş hekimliğinde kontrollerim ve işlemlerim sorunsuz bi biçimde halledildi ve insana insan gibi muamele ediliyo tavsiyem hacettepediropuyorumnanaktan
evet ankarada oturuyorum hacettepeyede oğlumu götürdüm geçen bilseydim o kadar iyi muammele olduğunu bir doktorla görüşürdüm...evet şimdi inanıyorum ki iyi olucak her şey ve ben hemen doktor araştırmasına başlıyorum annemi de beklemeden hazır cesaretim gelmişken başlamam gerek inanıyorum ki iyi olucak herşey:Saruboceq:
çok sevindim kararınıza. umarım herşey yolunda gider
canım sağol opuyorumnanaktan[/QUOTEa.s.a.s.a.s.
çok sevindim kararınıza. umarım herşey yolunda gideropuyorumnanaktan
benim de dişlerim kötü durumda, 20'likler çürümüş, çekilecekler, daha önceden yaptırdığım dolgular kötü olmuş, kanal tedavisi olacak, o bu şu derken ağzımda tedavi edilmesi gereken 8-9 tane diş var.
biri ağrımasa diğeri ağrıyor, her gün sıkıntı çekiyorum.
gittim geçenlerde diş hekimine, şöyle yapıcaz böyle yapıcaz anlattı. o an tedaviye falan başlamayacağımı bildiğim halde koltuğa oturmak çok zor geldi
anlattı bitirdi, fiyat verdi. eh ben sonra geleyim dedim, kaçıyorum :)
sonra bir an durdum, daha ne kadar kaçacaktım? doktor hanıma, hadi çekin bir 20'lik dedim. çok çürümüştü. tamam dedi geçtim tekrar koltuğa. korkumdan hiç bir şey kaybetmemiştim ama. 1 iğne yaptı, biraz sohbet ettik. sonra ikinci iğneyi de yaptı. biraz daha zaman geçince başladı uğraşmaya.
5dk sürmemiştir, o ufak tefek kadın ağrısız sızısız çekti dişimi, hem de kocaman 20'lik dişi..
tabi ki korku çok zor, geçmiyor. ağrımayacağını bildim, daha yeni tecrübe ettim ama elimde değil hala korkuyorum. ama karar verdim, ayda 1-2, belki 3 dişimin tedavisini yaptıracağım. kurtulmam gerek çünkü bu sıkıntılardan.
umarım sen de gerekli cesareti toplayabilirsin. insanın canı yanmıyor ama korkudan koltuğa öyle yapıştım ki, izim çıkmıştır kesin :)
diş ağrısını çok iyi biliyorum malesefmafoldumben
hamilelikten beri erteliyordum tedaviyi ama bugün ağrıya dayanamayıp gittim
2.5 aylık bir tedavi gerekiyor,çarşamba günü başlıcaz
merhaba arkadaşlar ben de aynı durumdayım ağzımda çok çürük diş var ve 1 aydır sürekli apse tekrarlıyor.20 lik dişim kırıldı ve gömük diğerleri kırık çürük önler de sızlamaya başladı.ben hayatımda bir kere diş çektirdim tek korkum iğne damağımı çok acıttı ben kendimi çektim ve doktorum iğne kırılacaktı dedi o beynime yerleşti lise yıllarımdı o zaman ama o korkuyu yenemedim normalde de iğne korkum var kan veremiyorum çok zor durumdayım kendimi zorluyorum yapamıyorum.sevgi84 arkadaşımın yazdıklarını görünce işte ben dedim resmen .sevgi84 gidebildin mi doktora arkadaşım.
arkadaşlar ne yazacağımı bilemiyorum.dişlerimin çoğu çürük kırık araları apseli kısacası vasat...aslında kaç yılın çürükleri bu bir bilseniz.ya o kadar korkuyorum ki dişçiden kaç kere gittim ağlayarak kalkıp kaçtım:gitme: koca kadınım ve dehşet korkuyorum kabusum oldu bu dişler.görüntü olarak ön dişler iyi ama gerisi berbat.kesin ameliyat da ederler beni.tekrar kaçarım korkuyorum çünkü diye tedaviye de başlayamıyorum ama artık diş ağrılarına da dayanamıyorum offfff:gitme::gitme::gitme:ya benim gibi sorunlu olan var mı yada sorunlu olup da çözebilen yorumlarınızı bekliyorum canlarımeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?