How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Utanarak soruyorum nacizane...

Arkadaşlar yeni üyeyim fakat sizleri bir senedir takip ediyorum hep. Burada verilen hayat tecrübeleri çok katkı sağlayıcı. Dün ben de içimi acıtan bir şey yaşadım ve paylaşıp dertleşmek istiyorum. Yeni evliyim 3 aylık. 24 yaşındayım. 3 aydır YASMİN kullanıyorum. Ve Bir ay önce alt bacak ağrısı ile gittiğim doktor damar tıkanıklığı var dedi. Yaklaşık bir ay kan pıhtılaşmayı engelleyici iğne kullandım. Kullanırken iyiydi fakat bırakınca yine tıkandı ağrıdı. Doktor dedi ki senin pıhtılaşmaya genetik yatkınlığın var ömür boyu bu iğneyi-hapı kullanacaksın. "YOKSA BU GÜN BACAĞIN TIKANIR YARIN KALBİN TIKANIR KALP KRİZİ GEÇİRİRSİN ÖBÜR GÜN BEYNİN TIKANIR FELÇ GEÇİRİRSİN" dedi. :KK43: Bunları insan bi anda duyunca çok üzülüyor. Hele bir ömür bir hapı-iğneyi kullanmak... Ben daha çok gencim :KK43: Şimdi size sorum şu: Burada birkaç kişiden de okumuştum prospektüsünde yan etki olarak yazmıyor ama doğum kontrol hapları damar tıkanıklığı yapıyor. Kadın doğum doktorumla da görüştüm evet yapıyor dedi. İğneler de yapıyormuş. Artık kullanmasam diyorum ama hamile kalmaktan korkuyorum. Sınavlara hazırlanıyorum bir çocuk fikrine çok uzağım. Eşim ben korunurum sen hapları bırak diyor ama ilişki esnasında kendine hakim olamıyor onun prezarvatif kullanırım dediği son dakika yani:63: ya ben çok ikilemde kaldım....
Ortada sağlık durumu varsa eğer prezervatif zaruriyet olur takmam lüksü olmamalı.

Kesinlikle o hapı bırakmalısın Doktoruna söylemedin mi o hapı kullandığını,söyleseydin hemen yasaklardı,arkadaşımın göz damarı tıkanmıştı gözü görmüyordu doğum kontrol hapı kullanırken oldu hemen bıraktı...bazı insanların damarları tıkanmaya meyillidir ve onlara bu hap kesinlikle yasaktır.

Şimdi bacağın tıkanmış ya gözlerin kör olsaydı allah korusun.hemen bırak hemen

Kesinlikle o hapı bırakmalısın Doktoruna söylemedin mi o hapı kullandığını,söyleseydin hemen yasaklardı,arkadaşımın göz damarı tıkanmıştı gözü görmüyordu doğum kontrol hapı kullanırken oldu hemen bıraktı...bazı insanların damarları tıkanmaya meyillidir ve onlara bu hap kesinlikle yasaktır.
Hapı bırakınca geçti mi peki :oha:

Canım bence bu prezervatife bu kadar takılma, sağlığın daha önemli şu an...
Eşin ben korunurum diyorsa korunsun bırak dikkat etsin...
Eğer olurda hamile kalırsanda her şeyde bir hayır olduğunu unutma...
Gençsin ewet okulum war diyorsun ama şu an sağlığını düşün..

Back