• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üsütme

grateful2425

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
754
2.258
43
34
Selam bayanlar,

bu aksam is yerinin yemegi var. bi senedir hazirlaniyoruz. benim icin cok önemli.

bilim bakalim noldu. bu sabah cok fena hasta uyandim. basim bogazi, bütün organlarim nasil sizliyor.

aksama kadar düzelmek icin yapabilcegim bisi var mi?

Canim agri kesici antibiyotik falan ic papatya cayi,kusburnu,nanelimon,ic sonra yatagin icine gir terlemeye calis , hasta gibi davranma iyiyim sinyali gönder beynine. Dus al saclarini kurula iyice daha kotu olma bunlar bni iyi yapar ,pekmez ye ılık yogurt ye antibiyotik özelliği var insallah iyi olursun coook gecmis olsun haber et olurmu iyiyim veya kotuyum diye ama umarim iyi olursun :)

Bence hemen bi hastaneye gidip igne yaptirin aninda ayaga dikiyor.doktor yapar zaten siz soyleyince.bi de eve gelip terleyin guzelce iyi olursunuz insallah.oyle caydi meyveydi hemen fayda etmiyor.antibiyotik zaten kafaya gore alinmaz.doktora gidin yani.

Geçmiş olsun. Doktora gidin. Öyle bir günde kendi kendimizi iyileştirecek mucizelere sahip olsaydık, doktorlara ihtiyacımız kalmazdı ki. Sadece boğazınız ağrıyor olsa, ona iyi gelecek bir şeyler tavsiye edelim ama vücut direnciniz de kırılmış, her yeriniz sızladığına göre.

Bence hemen bi hastaneye gidip igne yaptirin aninda ayaga dikiyor.doktor yapar zaten siz soyleyince.bi de eve gelip terleyin guzelce iyi olursunuz insallah.oyle caydi meyveydi hemen fayda etmiyor.antibiyotik zaten kafaya gore alinmaz.doktora gidin yani.

Bunlara ek olarak vereceğim tarifte ki çayı hazırlayıp için, benim akşam konuşurken bile canım yanarken ertesi gün boğazım düzelmişti.
Bardağa portakal ve limon dilimleri, limon suyu, zencefil, kabuk tarçın, bal, karanfil koyun, üstüne kaynar su döküp demlenmeye bırakın, ılık ılık için. Akşama kadar en az iki kez tekrarlayın bu karışımı. Boğazınızda ki acı büyük oranda azalacaktır.

Selam bayanlar,

bu aksam is yerinin yemegi var. bi senedir hazirlaniyoruz. benim icin cok önemli.

bilim bakalim noldu. bu sabah cok fena hasta uyandim. basim bogazi, bütün organlarim nasil sizliyor.

acile git durumu anlat akşam ayakta olman gerektiğini söyle iğne serum falan yaparlar en azından akşamı kurtarırsın. Onun dışında 5 çorba kaşığı elma sirkesini bir kupaya koy, üzerine 3-4 kaşık pekmez koy, üzerine de kaynamış su ilave ederek tamamla bunu sıcakken iç ve biraz yat terleyeceksin, sonra kalk ılık bir duş al, güzelce kurulan, 1 saatten önce dışarı çıkma.. Ben de 4 gündür çok kötüyüm kırılıyorum, ama en azından işe falan gelebiliyorum bu şekilde toparladım.

Selam bayanlar,

bir önerim yok ama benim hikayemin başına çok benziyor. :KK16: 8 sene evvel hiç unutmam 16 aralıkta benimde işyeri yemeğim vardı. işçilere moral için falan çok önemliydi.. ben de sabah bir kalktım çok hastayım. arkadaslarıma dedim ki gelemicem malesef, öyle böyle derken zorla beni götürdüler. :rapci:Ve o gece hayatımın aşkını buldum. :KK200: o gece evlenme teklifi etti daha.. 7 ay sonrada evlendik:halay: bu da böyle bir anımdır:KK24:

bir önerim yok ama benim hikayemin başına çok benziyor. :KK16: 8 sene evvel hiç unutmam 16 aralıkta benimde işyeri yemeğim vardı. işçilere moral için falan çok önemliydi.. ben de sabah bir kalktım çok hastayım. arkadaslarıma dedim ki gelemicem malesef, öyle böyle derken zorla beni götürdüler. :rapci:Ve o gece hayatımın aşkını buldum. :KK200: o gece evlenme teklifi etti daha.. 7 ay sonrada evlendik:halay: bu da böyle bir anımdır:KK24:

nasil gidebildin? su an kiriliyorum wc ye bile zor gittim.

su an hayatimin askina surat yapmaktayim onun yüzünden hasta oldum. yan odada oglumla oyniyor gözüm görmesin xD

Dun bende uyandım boğazım felaket basim çatlıyor. Hemen ihlamur kaynatttim icine cubuk tarcin ve 1 tatli kasigi bal attim. Onu ictim ara ara. Sonra birde parol icip uyudum sabah yani buugn hiic biseyim kalmamis. Aksamda boğazım iyiydi. Bence bogazi yumusaticak sicak seyler icin corba ihlamur vs gibi

nasil gidebildin? su an kiriliyorum wc ye bile zor gittim.

su an hayatimin askina surat yapmaktayim onun yüzünden hasta oldum. yan odada oglumla oyniyor gözüm görmesin xD
resmen zorla götürdüler. orda açıldım ama:KK49: hatta eşim dansa kaldırdı benı ona da gecmıs gribim.. hastalık bahanesiyle konustuk vs dezavantaj avantaj oldu hahahaha:halay:

Canim agri kesici antibiyotik falan ic papatya cayi,kusburnu,nanelimon,ic sonra yatagin icine gir terlemeye calis , hasta gibi davranma iyiyim sinyali gönder beynine. Dus al saclarini kurula iyice daha kotu olma bunlar bni iyi yapar ,pekmez ye ılık yogurt ye antibiyotik özelliği var insallah iyi olursun coook gecmis olsun haber et olurmu iyiyim veya kotuyum diye ama umarim iyi olursun :)
usutme grıp gıbı hastalıklarda antıbıyotık kullanılmaz kanında ıltıhap olur vucudunda ıltıhap olur onu kurutmak ıcın doktor antıbıyotık verır onun da dozları onemlıdır . sakın kafanıza gore antıbıyotık kullanmayın ve kımseyede bunu onermeyın bırdaha tehlıkelı bırsey yaptıgınız cunku

gecmıs olsun konu sahıbı
1 su bardagı kaynamıs suya bır tutam adacayı koyup ılıyana kadar bekleyın onu suzup ıcın
gun ıcınde ılık suya yarım lımon sıkıp ıcın ıhlamur ıcın sahlep ıcın aksama kadar bunları ıcın
bırde hastaneye gıdıp serum rıca edın ben cocukluyum hasta olmak benım ıcın luks boyle uyanırsam hemen hastaneye gıdıp serum ıstıyorum ondakı vıtamın karısım ıyı enerjı verıyor

usutme grıp gıbı hastalıklarda antıbıyotık kullanılmaz kanında ıltıhap olur vucudunda ıltıhap olur onu kurutmak ıcın doktor antıbıyotık verır onun da dozları onemlıdır . sakın kafanıza gore antıbıyotık kullanmayın ve kımseyede bunu onermeyın bırdaha tehlıkelı bırsey yaptıgınız cunku
Bogaz enfeksiyonu icin dedim cnm yoksa bndr biliyorum bys✋

Back
X