• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üşümek hamilelik belirtisi olabilir mi?

Demi ? Belki kadinin esi issiz , belki manewi sorunu var.tanimiyoruz , yargilamak kolay.2kucuk cocugu var ayrica. 3.istemek zorundami? Kolaymi sanki bu ekonomik krizde 3.cocuk dusunmek ? Her lafi soyleme hakki bulmus kendinde .
Evet evet ve mesajina selamin aleykumle baslamis vay efendim nasil insallah olmaz dermis :olamaz:

İnancla bebek istemenin ne alakasi var? İsteyip de bebek sahibi olamayanlar var diye kadincagiz da bebek mi istesin?
Çocuk gerçekten büyük sorumluluk maddiyatı geçtim onu düşünmüyorum benim için maddiyat tan çok daha önemli bir konu var oda kişilik insan yete bileceği kadar çocuk doğurmalı bedenen ruhen yetebilmeliki sağlıklı kişilikli ahlaklı merhametli çocuklar yetiştire bilsin. Anne yetemezse çocuklar yarım kalır eksik kalır merhamet duyguları gelişemez yazık olur çok çocuk doğurmak marifet değil insan yetiştire bilmektir marifet Nacizane fikrim. Rabbim vatana millete hayırlı evlatlar yetiştire bilmeyi nasip eylesin hepimize

Back