Merhaba hanımlar
Ben çok aşırı usuyorum.
Damardan tedavi aldim yazın.
Yazın degerlerim cok düşüktü agustosta yun hırka giydim.
Bugün kontrol ettirdim sonuclarim normal ama yun atlet üzerine termal atlet fln giyiyorum. Ameliyathanede çalışıyorum.
Ama evde sokakta heryerde usumekten bıktım. Sorun başka ne olabilir.
Su çok ama cok az iciyorum icemiyorum o bu kadar etkiler mi ki?
Su niye içemiyorsunuz, onu atlamışım. Üşemeyi bırak ciddi böbrek sorunu yaşarsınız. Gerekirse, limon, nane, elma vs tatlandırın, ama en 1,5 litre su içmeye çalışın.
koca karı ilacı - pekmez yiyin!
Kanada da yaşadım en soğuk aylarda 1 yemek kaşığı her sabah sıcak tuttu beni.
Yedikleriniz içtikleriniz önemli...Enerji verecek şeyler yemelisiniz, bol su içmeliyiz. Böbrekler mahvolur ya buzhane gibi soğukta çalışıyorsunuz bir de.
Tiroid'e bakıldı mı? Yaz kış el ayak donuyor benim. Çorapsız uyuduğum nadirdir tiroid + kansızlık yüzünden
Tiroid'e bakıldı mı? Yaz kış el ayak donuyor benim. Çorapsız uyuduğum nadirdir tiroid + kansızlık yüzünden
Yani ameliyathane de çalıştığınız için orası sıcak bile gelebilir :)
sabah ve yatmadan önce yiyin o zaman önce içten ısıtın kendinizi bence, su da önemli. Vücudu hem sıcak hem serin tutar.
Gel gel sole bi sarilakBenim herşeyim normal test yaptırdım millet kısa kolluyla gezer ben kazakla.. Oluyor yani
normal dediğiniz kaç mesela? değeri görebiliyor musunuz?Tekrar baktım sonuclara TSH da normal
Bir de onu deneyim madem..
Kanada da doğumu arastiriyordum bir süredir eşim emin msn diye soruyor
Ben de yağ fazla, inan hiç bi faydası yok.Gel gel sole bi sarilako degilde kisin milletin normal buldugu soguklarda falan ben bildigin titriyorum ya cok sinir bozucu bagimlilar gibi yapi meselesi artik diyorum yada vucut yag oraniyla alakali falan
Yaaa ben bir umut oranla alakalidir diyordum yaBen de yağ fazla, inan hiç bi faydası yok.
bende çok üşürüm suyud az içiyorum ama kansızlık ve demir eksikliği var bende pekmez yiyin en azından günde 1 kaşıkMerhaba hanımlar
Ben çok aşırı usuyorum.
Damardan tedavi aldim yazın.
Yazın degerlerim cok düşüktü agustosta yun hırka giydim.
Bugün kontrol ettirdim sonuclarim normal ama yun atlet üzerine termal atlet fln giyiyorum. Ameliyathanede çalışıyorum.
Ama evde sokakta heryerde usumekten bıktım. Sorun başka ne olabilir.
Gel gel sole bi sarilako degilde kisin milletin normal buldugu soguklarda falan ben bildigin titriyorum ya cok sinir bozucu bagimlilar gibi yapi meselesi artik diyorum yada vucut yag oraniyla alakali falan
Yaaa ben bir umut oranla alakalidir diyordum yae titrek gelmisiz o zaman dunyaya yapacak bise yok lahana gibi giyinmeye devam kafada kucuk kaliyor o kadar kat giyinmeye degisik degisik dolancaz artik ortalarda
Gecen yil kalin polari montun altina giyince kollarda toplanma yapiodu kollar tam kapanmiodu bildigin karagumruklu facali osman
Sınır 0.38-5.33 benim 1.85normal dediğiniz kaç mesela? değeri görebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?