• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üşüme problemi

:KK70: facalıı Osman demek
İmkan varsa kıyın paraya Jack Wolfskin alın derim... ya o nasıl bir ısıtma, mağazada denedim, ama ateş bastı inceleyemedim bile fazla.

Reklama girdi ama ben faydalanamıyorum, ince kardeşlerim ısınsın bari dedim... Şişko olunca pofidik pofidik şeyler giyinemiyor insan. :KK43:
Ay konuyu sabote etmiimde ablamda var ince bayagi bu insan tutarmi diyorsun ki termalmis hakikaten etkili bende alam ziyani yok esyama kiymet veririm uzun giyerim nasilsa bildigin parmagim uyusuyor dedim yok bulamiyorum cekmis bayi agini geri o bilindik alisveris merkezlerinde komplike magazalarda falan yok internetede guvenmiyorum
C ve n ile baslayan markaninda onunla uzaktan yakindan alakasi yok

Ay konuyu sabote etmiimde ablamda var ince bayagi bu insan tutarmi diyorsun ki termalmis hakikaten etkili bende alam ziyani yok esyama kiymet veririm uzun giyerim nasilsa bildigin parmagim uyusuyor dedim yok bulamiyorum cekmis bayi agini geri o bilindik alisveris merkezlerinde komplike magazalarda falan yok internetede guvenmiyorum
C ve n ile baslayan markaninda onunla uzaktan yakindan alakasi yok
Bence de.
Büyük sitelerde değişim/ orjinal ürün sorun olmaz, ama yurt dışına çıkma şansınız olursa, Almanya da efsane mağazaları var. Zayıflamak için motivasyonlarımdan biri bu hakkaten. Kalın kalın giyinice insan çok ağır hissediyor ve hızlı hareket edemiyor. Bunlar hem çok hafif, hem sıcacık.

Tiroid'e bakıldı mı? Yaz kış el ayak donuyor benim. Çorapsız uyuduğum nadirdir tiroid + kansızlık yüzünden
Aynen ben de tiroid hastasıyım yaz-kış buz gibi elim ayağım sanki buzluktan çıkmışım hiç ısınmıyorum bile.

Back