Tatlım bazen ateş basıyordu bazen sanki kışın ortasında sokakta kalmışım da donmuşum gibi üşürdüm
Benimde oyle azda olsa arada cok sicak oluyorum ama genelde cok usuyup isinamiyorum ust uste giyiyorum yinede yokTatlım bazen ateş basıyordu bazen sanki kışın ortasında sokakta kalmışım da donmuşum gibi üşürdüm
Hamilemisin canimAy bende suan aynen öyleyim. Sabahları üşüyorum geceleri sıcak oluyo :)
Hamilemisin canim
Nasil belirtilerin var benimde var ama kuruyorum mu diyede dusunmeden edemiyorumBilmiyorum canım :) 29 nda yumurtladm 30 da çatladı değerlendrdik beklemedeyim. İnşallaaaah tutmustur . Bazı belirtiler var ama bakalım hayırlısı :)
Canim yanlis galiba testKızlar adete bir gün var daha ama dayanamayıp test yaptım bugün böyle birşey çıktı sizce hamilemiuimdir çok merak ediyorum ve çok istiyorum olmayı
Bu test bozuk ve negatif gibi canım. Testi tekrarlamanda fayda var.Kızlar adete bir gün var daha ama dayanamayıp test yaptım bugün böyle birşey çıktı sizce hamilemiuimdir çok merak ediyorum ve çok istiyorum olmayı
Rabbim insAllah bizede hamile olmagi nasip eder :))Bilmiyorum canım :) 29 nda yumurtladm 30 da çatladı değerlendrdik beklemedeyim. İnşallaaaah tutmustur . Bazı belirtiler var ama bakalım hayırlısı :)
Tamam canım sağol inş tez zamanda olur bebişlerCanim yanlis galiba test
Yumurtlamadan 1 gun sonrasından şimdiye göğüs hassasiyetim var. 8 gundur hassas bu bni çok umutlandırdı. Ve göğüslerim şiş. Kasıklarımda batma ve agrı oluyor. Bazen sag kasık bazen sol kasık ve miğde yanması gibi boğazımda yanma var. Aşırı uyku hali. Belki bnmde psikolojiktir diycemde göğüs hassasiyetinin psikolojiyle alakası olcagını pek sanmıyorun. Bakalım hayırlısı beklemedeyim :)Nasil belirtilerin var benimde var ama kuruyorum mu diyede dusunmeden edemiyorum
InsAllah canim senin ne zaman batTamam canım sağol inş tez zamanda olur bebişler
Amin amin canım inşallah :)Rabbim insAllah bizede hamile olmagi nasip eder :))
benim gogus agrisi yok diger belirtiler bendede var :))Yumurtlamadan 1 gun sonrasından şimdiye göğüs hassasiyetim var. 8 gundur hassas bu bni çok umutlandırdı. Ve göğüslerim şiş. Kasıklarımda batma ve agrı oluyor. Bazen sag kasık bazen sol kasık ve miğde yanması gibi boğazımda yanma var. Aşırı uyku hali. Belki bnmde psikolojiktir diycemde göğüs hassasiyetinin psikolojiyle alakası olcagını pek sanmıyorun. Bakalım hayırlısı beklemedeyim :)
Yarın tekrar yapıcam canım inş ikinci çizgiyi görürümB
Bu test bozuk ve negatif gibi canım. Testi tekrarlamanda fayda var.
InsAllah hamilesindir canimYarın tekrar yapıcam canım inş ikinci çizgiyi görürüm
Benim yarın canım adet günüm göğüslerim çok hassas olmuş dokununca ağrıyor bir de bu ay değerlendirmeye dikkat ettik insan umutlanıyor işte biraz da olsaTamam canım sağol inş tez zamanda olur bebişler
Aynen valla cok umutlaniyor benim ilk olacak hic hamile kalmadim hamile kalip kalamadigimi bilmemek bile kotuBenim yarın canım adet günüm göğüslerim çok hassas olmuş dokununca ağrıyor bir de bu ay değerlendirmeye dikkat ettik insan umutlanıyor işte biraz da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?