Üstüne mi görüyorum ? Yardimci olur musunuz lütfen ?

Koordinationtrainer

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Üstüne görmekle alakalı birçok yazı okumamıza rağmen insanız, tatmin olmuyoruz. Sanki her birimizde farklı gerçekleşiyor gibi bu durum. Bu yüzden ben de size ufak bir rahatsizlik vererek sorumu sormak isterim.
Henüz yeni evliyim. Esimle prezervatif yoluyla korunuyoruz. Ancak bundsn 20 gün kadar önce pazar günü prezervatifin yirtik oldugunu farkettik. Çocuk düsünmedigimizden esim dogruca eczaneye gidip ella ertesi gün hapi aldi ve ben de iliskiden 2-3 saat kadar sonra ilaci kullandim. Ovülasyon dönemime üc veya dört gün kalmis olmasi lazimdi. Bugün regl günüm. Gece kahverengi bir akinti geldi. Birkac saat sonra da açık renk ve akiskan kan. Simdi ise biraz koyulasmis kahverengiye yakin kanamam var. Ama az miktarda ve pihti yok gibi gorunuyor. Gebelik testi yapsam sonuc verir mi ? Bu sekilde gebe kalan var mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim. Tesekkür ederim.

Gebelikle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Ama bir test alıp yapın en azından içiniz rahat eder. Aklınızda soru işareti kalmaz.

Gebelikle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Ama bir test alıp yapın en azından içiniz rahat eder. Aklınızda soru işareti kalmaz.
Ben de öyle düsündüm. Ama kanamamin durmasi gerekiyormuş. Ben de sabredemiyorum :))) zor geliyor beklemek

Hamile olduğunu zannetmiyorum. Üşütmüş olabilirsin. Ertesi gün hapları da dengesizleştire biliyor.

Hamile olduğunu zannetmiyorum. Üşütmüş olabilirsin. Ertesi gün hapları da dengesizleştire biliyor.
Evet dengesizlestirdigi duymustum :)) ama kahverengi gelince epey panikledim yerlesme kanamasi mi diye. Ayriyetten hala koyu renk geliyor

1983 yilinda dogmusum.Sebebi patlak prezervatifmis annem anlatip durur paramoz yoktu seni aldiramadik diye hayiflanir hala

Evet dengesizlestirdigi duymustum :)) ama kahverengi gelince epey panikledim yerlesme kanamasi mi diye. Ayriyetten hala koyu renk geliyor
Yerleşme kanaması öyle olmuyor du sanırım, benim nasıl olduğunu emin ol hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi ya ilaç yapmıştır yada üşütmüş sündür.

1983 yilinda dogmusum.Sebebi patlak prezervatifmis annem anlatip durur paramoz yoktu seni aldiramadik diye hayiflanir hala
Merhametsiz bir tutum sergilemiş anneniz. Ama elimde olmadan tebessüm ettim

Yerleşme kanaması öyle olmuyor du sanırım, benim nasıl olduğunu emin ol hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi ya ilaç yapmıştır yada üşütmüş sündür.
Umarim öyledir. :))
Yooo kanama durmadan yapabilirsiniz alakası yokki. 20 gün geçmiş pozitif olsa zaten sonuç verir.
Internette öyle yazmislardi. Bugun gebelik testi yaptirabilir ancak cikar degil mi onda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…