• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne mi görüyorum meraktan çatlıycam

melisasay

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
80
41
18
28
KIzlar merhaba adetim 6 gün geç geldi ama normalde 7 gün dolu dolu oluyor 3 gün sürdü az az sonra kahverengi akıntı gibi gelmeye devam etti 3 günde o sürdü. Sizce üstüne görme mi bu belim çok ağrıyor midemden sürekli gurultular geliyor vede aşırı gazım oluyor sizce hamile miyimdir test çubuklarında çıkmıyor bide ultrasonla baktığında doktor rahim duvarın kalınlaşmış dedi böyle olan varmı ya

Yerleşme kanaması o kadar uzun sürmez diye düşünüyorum. Neden kanda gebelik testi yaptırmıyosunuz?

Yaptırdım ama üstüne görmede 10 gün sonra belli oluyormyş hemen belli olmuyor dedi doktor kanda dahi
Benim lekelenmem 2 gün sürdü 5 gün sonra evde test yaptım çift çizgi çıktı ve direk kan verdim kanda hamile olduğum kesinleşti bence yinede bi kan vermelisin

Benim lekelenmem 2 gün sürdü 5 gün sonra evde test yaptım çift çizgi çıktı ve direk kan verdim kanda hamile olduğum kesinleşti bence yinede bi kan vermelisin
Ama ben adet gibi oldum kuzum üstüne görme o şekilde sen normal hamile kalmışsındır benim üstüne görme olabilirmiş ultrasonla baktırdın mı duvarda kalınlaşma olmuş mu çok merak ediyorum ya

Ama ben adet gibi oldum kuzum üstüne görme o şekilde sen normal hamile kalmışsındır benim üstüne görme olabilirmiş ultrasonla baktırdın mı duvarda kalınlaşma olmuş mu çok merak ediyorum ya
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

merhaba mevzu acmistim ama burdada sorayim dedim.benim dun adet gunumdu ama hala olmadim. Aksam belimde agri oldu olacagimi sandim ama olmadi. Bu gun sabahdan bir kac damla geldi o kadar. Gelecek mi bilmiyorum. Belimde az agri var ayaklarimada az agri veriyor ancak hava soguk oldugundan anlayamadim cunki boyle havalarda benim ayaklarimda agri oluyor. Ustune gorme nasil oluyor? Agri oluyor mu belde azda olsa? Bir oglum var hamilelik dusunmedim hemde az iliski oldu esimle aramda korunmasiz. Gecen ay 16sinda oldu adetim. Her ay duzensinz oluyor. Son zamanlar ruyamda hamile oldugumu kucagimda bebegimi gordum onun icin kafam karisti

Back