- 7 Ocak 2024
- 110
- 30
- 31
-
- Konu Sahibi ozmenderya
Dakika tutmadım açıkçası ama ilk yaptığımda 3 dk içinde gölgelik görmüştüm emin olamadım aynanın önüne koydum sonra aklıma geldi tekrar baktım resimdekine göre daha koyu olmuş. Kurumu çizgisi ise üstüne su damlat dediler su damlattım çevresindeki sarı yerler kayboldu ama çizgi hala duruyorKaç dakika içinde çıktı ? Hemen çıktıysa ben hafif bi gölgelik görüyorumpazartesi sabahta ilk idrar ile yapın isterseniz İnsaAllah vardır bence var gibi duruyor
Hayırlı olsun o zaman diyelim İnsaAllahDakika tutmadım açıkçası ama ilk yaptığımda 3 dk içinde gölgelik görmüştüm emin olamadım aynanın önüne koydum sonra aklıma geldi tekrar baktım resimdekine göre daha koyu olmuş. Kurumu çizgisi ise üstüne su damlat dediler su damlattım çevresindeki sarı yerler kayboldu ama çizgi hala duruyor
Allahım inşallah güzel haberlerle cümlemizin yüzünü güldürsün. Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim.Hayırlı olsun o zaman diyelim İnsaAllahaklında şüphe kalmasını istemiyorsan gün içinde bi test daha yap iki uç tane al eve pazartesi gününe kadar yap istersen hem koyulaşıp koyulasmadigina bakarsın
Görüyor musun ikinci çizgiyi yoksa ben mi görmek istiyorumAyyyy hep bende olan belirtiler bende öyle canım yemediğim kadar yemek yemiştim vs ama adet olduğum için kendimce tabi umursamamistim ki düşününce farkettim belirti olduğunubence geç döllenme olmuş inşallah tutmuştur allahin izniyle sen eve erken gebelik testi ve normal gebelik testi bulundur 2 güne bir yap mutlaka çünkü artık kanında da belirti verdiği için aslında idrarında da çıkar
İkinci çizgi görüyor musunuz yoksa bi tek ben mi görüyorum ya da görmek istiyorumAllahım inşallah güzel haberlerle cümlemizin yüzünü güldürsün. Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim.
Var benceGörüyor musun ikinci çizgiyi yoksa ben mi görmek istiyorum
Tamam bu erken gebelik zaten bi tane de kaset almıştımVar bencesabah bi kez daha yap koyulaasacak mi
Kaset için biraz daha bekleyebilirsin hangi marka aldın kasetteTamam bu erken gebelik zaten bi tane de kaset almıştım
DIPILL kaset. Erken gebelikte days doctorKaset için biraz daha bekleyebilirsin hangi marka aldın kasette
Ben bir çizgi görüyorum. Resimde böyleyse normalde daha nettir diye düşünüyorum. Güzel haberlerinizi ve dualarınızı bekliyoruzİkinci çizgi görüyor musunuz yoksa bi tek ben mi görüyorum ya da görmek istiyorum
Hayırlı olsun bebiş var gibi duruyor . Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun kan verdiniz miBu sabah test yaptım kaset test böyle çıktı erken testte birşey göremedim. Sizce durum nedir? Bu arada halsizlik baş ağrısı mide bulantısı göğüslerimde hassasiyet hissediyorum. Doktora pazartesi gideceğim
meraba yumurtalık gunumde 4 defa ılıskı oldu snra belırtılr basladı 5 ncı gun bıttı snra test yptm negatıf 4 gun oncede gece bktgmda kahvrngı lekelnme oldu sabhda ılıskıden snra adet oldum 3 gun surdu ama adet olmama 4 gun vrdı erkn oldum sebebı nedırAdetiniz geçti mi ya da kaç gün var ? Bildiğim kadarıyla yerleşmeden 14 gün sonra çıkıyor. Beta da bebek 3. Haftada görünüyor diye biliyorum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Çünkü her kadinda yumurtlama zamanı farklı. Ben reglime beş gün kala yumurtlamışım ve sizin dediğiniz gibi 3 Ocak öğlen 12 gibi başlayıp 3 gibi biten bi kanama yaşadım doktorum diğer adetini bekleyelim dedi isterseniz bekleyin bekleyemem derseniz verin test