Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah' im hakkimizda her$eyin hayirlisini nasip etsin daima.
benim adetlerim duzensizdir ; agustos ayindan beri 35 gunde 1 adet gordum, fakat bu ay 5. haftadan sonra umitlenmeye ba$lami$ken, bir hafta daha geç geldi adetim, dedim hayirlisi olsun.
bu ustune gormeyi henuz duydum, aklima takilinca net'te ara$tirayim diye girmi$tim ki uye oldugum bu sitede "bu" konuya rastladim.
ben adetlerimi normal gorurum, vucudumda hiç bir degi$iklik, agri.. olmaz, bu kez (onceki adetimden) 5. haftasindan sonra, goguslerimde dolgunluk farkettim ve sonrasinda ,adetiminde gecikmesiyle bir hayli umitlendim gebelik için.
7. haftadan sonra yani bu hafta regl' imi gordum ve gayet normal $ekliyle geliyor.
gogusllerim halen $i$ ler, acaba diye laptopumun ba$ina geçmi$ken "ustune gorme" olayini okudum.
geçen hafta umitli iken jinekologumdan gun almi$tim, bu sabah jinekologuma gorunecem, hayirlisini diliyorum Allah'imdan.
sonuçunu yazarim bir ara..[/Qmerhaba cnm böle bişey var sahsedn ben doktora gittiğimde kızımda 6 haftalık sanarkn 11 haftalık çıktı hemde öle az buz değil baya baya adet gördum şimdi 2.bebek istiyoruz 3 aydır adet görsem bile bitimindr teste sarılıyorum
Allah' im hakkimizda her$eyin hayirlisini nasip etsin daima.
benim adetlerim duzensizdir ; agustos ayindan beri 35 gunde 1 adet gordum, fakat bu ay 5. haftadan sonra umitlenmeye ba$lami$ken, bir hafta daha geç geldi adetim, dedim hayirlisi olsun.
bu ustune gormeyi henuz duydum, aklima takilinca net'te ara$tirayim diye girmi$tim ki uye oldugum bu sitede "bu" konuya rastladim.
ben adetlerimi normal gorurum, vucudumda hiç bir degi$iklik, agri.. olmaz, bu kez (onceki adetimden) 5. haftasindan sonra, goguslerimde dolgunluk farkettim ve sonrasinda ,adetiminde gecikmesiyle bir hayli umitlendim gebelik için.
7. haftadan sonra yani bu hafta regl' imi gordum ve gayet normal $ekliyle geliyor.
gogusllerim halen $i$ ler, acaba diye laptopumun ba$ina geçmi$ken "ustune gorme" olayini okudum.
geçen hafta umitli iken jinekologumdan gun almi$tim, bu sabah jinekologuma gorunecem, hayirlisini diliyorum Allah'imdan.
sonuçunu yazarim bir ara..
Qmerhaba cnm böle bişey var sahsedn ben doktora gittiğimde kızımda 6 haftalık sanarkn 11 haftalık çıktı hemde öle az buz değil baya baya adet gördum şimdi 2.bebek istiyoruz 3 aydır adet görsem bile bitimindr teste sarılıyorum
bende 1 ay üstüme gördüm. bebeğimi 5,5 haftalıkken öğrendim. 7 gün kirlendim ...
bir yaşıma daha girdim![]()
kızlar benimde adetim 5 gün gecikti test yaptım negatif çıktı.3 ocakta malesef adet oldum.üstüne görmeyi anladımda lekelenme akıntı şeklindemi oluyo.onu anlayamadım ..??
bizim ilk denememiz valla adetim bittikten 9 gün sonra 1 gün arayla çalışmalara başladık taaa adetime 4 gün kala bıraktık :) vallahi perperişan olduk ;p üstüne adet gördüm oldumu şimdiiiii :)
eşim çok kaptırdı garibim kendini negatifi duyunca yüzü asıldı belli etmemeye çalıştı ama asıldı yani :) tutturamadık sanırım bu ay..ama adetim bitince tekrar test yapıcam,çünkü bugün 3.güne girdim ve 1.gün normal yoğun geldi 2.gün az az ama parça parça şeyler geldi,3.gün kahverengi sümük gibi bişey :) Allahım yaa kadılık rezillik.hamiş kalsak davul gibi şişsek inş.inş. hepimiz hamile kalırız
:)))
amin cnm aminvalla ben hamileyken düzenli bir şekilde adet olanları da duydumilla lekelenme ve akıntı şeklinde olmayabiliyor demek ki
Allah gönlüne göre versin senin de.Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah![]()