Üstüne görme

Üstüne görme

• Üstüne görme

OY: 7 77,8%
  • Adet

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9

Serapkanal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
18
13
88
38
Merhaba arkadaşlar
Ben 10aydir evliyim bebeğimin olmasını çok istiyorum.Bu ay başımdan geçeni anlatayım eşimle birlikte olduktan sonraki gün kasiklarimda bıçak kesigi gibi ağrılar oldubütün gün yattim bu ayın 18gibi oldu norman adet günün 6 siydi..sonrasında karnımda birçok hareket hissettim özellikle karında seyirmë göbek çizgim belirdi kasiklarimda batması egildigim zaman taş gibi oluyordu kasiklar vs formda takip ediyorum ve birçok belirti vardı ama çok hareket ettiğim zaman bel ve kasık ağrım çok oluyordu vs.test yapmaya karar verdim ayin 5inde 2 gün önce ikinci çizgi silik çıktı ama o gün cok belim ve karnim agriyodu cok hareket etmistum yine..eczaneden tekrar aldım bi tane yalnız sabah yapmamı söyledi hcg hormonu ilk idrarda maksimum seviyede oluyomus..aksama pembe akıntı geldi bi kaç sonra adet oldum resmen ama 3 gün sürdü ama az oldu bu arada normal adetim 6 gün sürer üstüne görmüş olabilir miyim.. çok üzüldüm

Bnmde cok feci adet agrim vardi hatta esime adet oldum dedim ara ara kanamam devam etti hem miktar olarak azdi hemde 4 gun filan surdu anneme syleyince annem ustune gorme olabilir dedi test yaptim pozitifti insallah seninde oyledir bnce en garantisi kan testi yaptirmak

Bnmde cok feci adet agrim vardi hatta esime adet oldum dedim ara ara kanamam devam etti hem miktar olarak azdi hemde 4 gun filan surdu anneme syleyince annem ustune gorme olabilir dedi test yaptim pozitifti insallah seninde oyledir bnce en garantisi kan testi yaptirmak
Teşekkür ederim inşallah peki normal test yapsam anlaşılır mi acaba

Peki ben bisey soracagim. Ustune gorme en fazla kac gun surer?

Birde ben 6 gun felan gordum amma bunun 3unde kirmizilik vardi. Gerisinde kahverengi. Boyle olupta hamile kalan varmi paylasabilirmi?

Kızlar iyi geceler bi sorum olacaktı sizlere ben 23 haziranda kürtaj oldum 3 ağustosda kan geldi adet olmam yakındı doktorun öyle demişti ama şöyle bisey var ben 5-6 gün olurdum şimdi bilmiyorum bile ilk gün sadece damla damla geldi sonraki günler kahverengi leke hep sizce nedir nedeni korunmamiz lazım doktorun öyle demişti korunuyoruz da acaba hamile miyim diye de düşünmedim desem yalan olur bunun nedeni ne bilen varsa lütfen yazsın bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

S Serapkanal neden silik cizhi gorunce kan tahlili yaptirmadiz ? Kimyasal yasamis veya tutunmamis olabilir. Ama hamile dee olabilirsiniz kan tahlili yaptirmalisiniz.

Hafta sonuna denk geldim canm bi de yurtdışında yaşıyorum kan testi yaptırmaya kalksam 10 gün sürer o yüzden buraya yazdım ama biraz beklemem lazım galiba

Ustune gormede en fazla kac gun olur? Birde ben 22 temmuz da beraber olduktan tam 10 gun sonra kanamam geldi. Ustune gorme denebilirmi?

Kısmen senin durumundayım.iyi haberlerini almak dileğiyle. Hamiş olduğunu öğrenenler muhakkak yazın merakta kalıyoruz. Kendi adıma söylemek gelirse ;-)

Kızlar üstüne adet förünce gebelik daha ilerde oluyor bu durumu doktorlar adet görmemişsin üstğne görmüşsün diye anlıyolarmı bilginiz varmı ?

Benim normal den az oldu adetim biraz acele ettim sanirim carsamba gunu kan testi negatif cikti bi daha ki adet gununu beklerim .nasip artik .

Stres yapma relaks olmaya calis. Vakit gecmiyo yoksa. Planlanmis bi durum yok bizim ama adetim 3 gun oldu son gun kahverengi leke seklindeydi . Oglum var 2.5 yasinda.esim daha istemedlgi icin bende beklemedeyim o isteyene kadar .olursa sevinirim ama.veren rabbim cunku

Back
X