Ustune gorme

Acilacil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
16
0
1
26
Merhaba bayanlar bi yakinim gecen ay subat 12 de adetmi ustune gormemi oldugunu bilmiyor fakat 7 gun sonra gebelik testi yapiyor idrarda negatif cikiyor suanda kahverengi akinti gibi degil ama daha cok kati jel gibi seyler oluyormus ve camasirinda cok ufak dencek kadar parcalar oluyormus yarnda olmasi gereken adet gunu eger bi onceki kanama ustune gorme kanamasiysa suan tekrar bi kanama olmasi normalmi yada adetten once kalan kanlarmi atiliyor gebelik varmidir bi yardimci olurmusunuz?

Ve hic bir belirtiside yok ne adet donemi icin nede gebelik icin hersey normal ilerliyor yani bel agrisi gogus hassasyti vb gbi seyler yasamiyor

Ve hic bir belirtiside yok ne adet donemi icin nede gebelik icin hersey normal ilerliyor yani bel agrisi gogus hassasyti vb gbi seyler yasamiyor
Hamile olma olasılığı yüksek, inşallah Allah gönlüne göre versin...

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun reglimin ilk güne çok az kahverengi lekeler geldi şimdi ise az bir şekilde kanamalarım oluyor yalnız kasıklarım ağrıyor eşimle adet öncesi 2 defa birlikte olduk hamile olabilir miyim kanamam az geliyor

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun reglimin ilk güne çok az kahverengi lekeler geldi şimdi ise az bir şekilde kanamalarım oluyor yalnız kasıklarım ağrıyor eşimle adet öncesi 2 defa birlikte olduk hamile olabilir miyim kanamam az geliyor
Çok düşük bi iihtimal canim hele ki kana döndüyse.

Merhaba kızlar bende ilk defa yazıyorum 15 gün önce regl oldum ancak hem 4 gün gecikti hem de normal regl kanamamdan çok daha az miltarda oldu ve 2 gün sürdü. Regl olduğumu düşünüp hamilelik şüphemi kafamdan attım. Ancak son 1 haftadır uyku hali, yorgunluk ve mide bulantısı var. Aşırı sırt ağrım ve kasıklarımda sancım var ek olarak kabızlık ve açlık hissediyorum mesela hayatında hiç kahvaltı yapmayan biri olarak uyanır uyanmaz yemek yiyiyorum. Dün evde test yaptım negatif çıktı. Acaba benzer bir durum yaşayıp hamile kalan var mı?

Back
X