- 26 Aralık 2015
- 136
- 144
- 53
- 32
- Konu Sahibi SureyyaBetulK
-
demi malesef öyleAzda olsa bir deneyimim var ama tahmin etmek çok zor. Bazen bildiğin adet olup o ay hamile olan çok kişi duydum. Ama bünyeden bünyeye de farklılık gösterecektir. Benim adetlerim düzensiz hep kahve leke olurdu önce sonra adet olurdum. kimisinin hamileliği gerçekleşiyormuş ama adet vakti adet ile atabiliyormuş böyle birşeyde duydum. Çok enteresan bu kadın hastalıkları
Gönlü inü ferah tut canım stres yapma hiçbir sorun yokken sadece strese bağlı da olmuyor çünkü.demi malesef öyle
Hayırlısı kısmet artıkÇok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım. İnş bunun dışında herhangi bir sorun çıkmazda bir an önce geçer gider. Bol bol dua edelim. Evet çocuk istiyoruz ancak önce kendimiz sağlıklı olmalıyız ki sağlıklı çoçuğumuz olsun. Buda bizim sınanmamız işte. Rabbim sabır versin hepimize. İyi şeyler düşünelim iyi olsun inşallah.
aynen keşke bıraz rahat olabılsemGönlü inü ferah tut canım stres yapma hiçbir sorun yokken sadece strese bağlı da olmuyor çünkü.
Zor oluyor rahat olmak ama mecburuz birazdaaynen keşke bıraz rahat olabılsem
öyle tabiZor oluyor rahat olmak ama mecburuz birazda
Canım hakkında hayırlısı olsun vakti zamanı vardırmerhaba kızlar ben de çok umutluydum ama adetimden bir gün önce kahverengi leke geldi adet günümde normal adet . oldum ama sadece ilk günü çok yoğun geldi. ve çok fazla ağrılıydı. sonrakı 2 gün çok çok az geldi. oysakı bu ay kesin anne oluyorum diye düşünüyordum. cuma günü hastaneye gidicem normal bı kontrole
Hayırlısı kısmet artık
Lekelenmeden sonra benimde sonuç negatif çıktı canım. Ctesi doktora gideceğim bakalım ne olacak. İşin enteresan yanı bu ay adet olmadım doktor gezmekten çok yoruldumöyle tabi
zor bi dönem allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsunLekelenmeden sonra benimde sonuç negatif çıktı canım. Ctesi doktora gideceğim bakalım ne olacak. İşin enteresan yanı bu ay adet olmadım doktor gezmekten çok yoruldum
Amin inşallah. Sen gittin mi doktora yada gidecek misin yakında?zor bi dönem allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun
yarın gidicem bende nolcak bakalımAmin inşallah. Sen gittin mi doktora yada gidecek misin yakında?
Güzel haberlerle dönersin inşallah canım Allah yardımcın olsunyarın gidicem bende nolcak bakalım
çok bi ümidim yok ama bakalımGüzel haberlerle dönersin inşallah canım Allah yardımcın olsun
Umutsuzluk bendede var ama korkuyorum artık herşeydençok bi ümidim yok ama bakalım
aslında böyle yapmamız lazım ama işteUmutsuzluk bendede var ama korkuyorum artık herşeyden
İnsanın elinde olmuyor ki işte boş bol dua okuyorum içimi rahatlatmak için daha çok.aslında böyle yapmamız lazım ama işte
allah kabul etsin sıkma kendınıİnsanın elinde olmuyor ki işte boş bol dua okuyorum içimi rahatlatmak için daha çok.
İnşallahallah kabul etsin sıkma kendını
tamam canımİnşallahYarın haberlerini bekliyorum bende ctesi bildireceğim neler olduğunu inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?