• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Üstüne gorme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azda olsa bir deneyimim var ama tahmin etmek çok zor. Bazen bildiğin adet olup o ay hamile olan çok kişi duydum. Ama bünyeden bünyeye de farklılık gösterecektir. Benim adetlerim düzensiz hep kahve leke olurdu önce sonra adet olurdum. kimisinin hamileliği gerçekleşiyormuş ama adet vakti adet ile atabiliyormuş böyle birşeyde duydum. Çok enteresan bu kadın hastalıkları:KK43:
demi malesef öyle

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım. İnş bunun dışında herhangi bir sorun çıkmazda bir an önce geçer gider. Bol bol dua edelim. Evet çocuk istiyoruz ancak önce kendimiz sağlıklı olmalıyız ki sağlıklı çoçuğumuz olsun. Buda bizim sınanmamız işte. Rabbim sabır versin hepimize. İyi şeyler düşünelim iyi olsun inşallah.
Hayırlısı kısmet artık

merhaba kızlar ben de çok umutluydum ama adetimden bir gün önce kahverengi leke geldi adet günümde normal adet . oldum ama sadece ilk günü çok yoğun geldi. ve çok fazla ağrılıydı. sonrakı 2 gün çok çok az geldi. oysakı bu ay kesin anne oluyorum diye düşünüyordum. cuma günü hastaneye gidicem normal bı kontrole :KK43:
Canım hakkında hayırlısı olsun vakti zamanı vardır

Back