Gebeliğe Hazırlık Üstüne görme yaşayanlar ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu test yapmadan bilemezsin canım. Benimde hep düzenlidir. Gecikmem oldu. Ama adet başladı yine de buda mı kimyasal diye merakımdan tahlil yaptırmıştım. Sonuç 40 küsürdü. O gün pazardı pazartesi doktorumu aradım durumu anlattım tekrar tahlil istedi 20 küsür çıkmıştı. Doktorum kimyasal gebelik geçirmişsin dedi. Yani kanama oldukca değerim düştü.

merhaba ben de kafama takılan bi durumu sormak istiyorum bu ay yumurtlama günlerini değerlendirmiştik. adetime 5 gün kala idrar yolu enfeksiyonu oldum ertesi sabah doktora gittim purinol,urocare ve donaxyl tablet verdi adet tarihime 2 gün kala adetim başladı gibi oldu ama doğru düzgün bişey de gelmedi 1.5 gün falan sürdü sonra 2 gün hiçbişey gelmedi. sonra da kahverengi damla geldi. acaba ilaçlardan dolayı mı böyle oldu yoksa hamile olup böyle belirti yaşayan oldu mu ? çok merak ediyorum

İsterseniz bir test yapın

Mrb ben aranıza yeni katıldım lütfen bana cvp verirseniz sevinirim benim adet günüm 15şinde hep aynı günde adet olmam ama benim 2 gün gecikmem oldu sonra 15 ocakta adet oldum ama 2 gün çok yoğun geldi sonrasında kesildi 3gün sizde üstüne görme olabilirmiyim Halen de kasık ağrılarım göğüste ağrı hassasiyet var acill cvp verir misiniz

Yaptırdın mi canim

Bittikten sonra mi test yaptın bende aynı şekilde ilişkiden ertesi gün kanama oldu ve 2 gün falan sürdü test yapmadım

Bittikten sonra mi yaptın bende yaşadım ilişkiden sonra kanama geldi 2 gün sürdü test yapmadım çıkar mi çıkmaz mi bilemedim

Merhaba kızlar ben hastanede yatıyordum test yaptılar 3 gün geciktim film çektiler akciğer hastaydım benimde 2 gün 1 pedlik doldurmaz çok az pembe adet gibi geldi sonra 3 gün tamamen sabah kesildi acaba varmıdır normalde 6 gün sürerdi ve çok akardı ilk defa oldum böyle sizce ne şimdide belim çok ağrıyor eğilip kalkamıyorum midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…