Gebeliğe Hazırlık Üstüne görme yaşayanlar ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarisinnn1235

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
199
287
23
Üstüne görme yaşayanlar yaşadıklarını anlatabilir mi ? Neler yasadiniz acaba hamile olduğunuzu nasıl anladınız 4 gün gecikmem var ve hamilelik belirtim hala yok .. malesef lekelenmelerim var adet günümden beri azar azar olan leke bugün camasirimi batırmış .. galiba bu ay da olmadı mı demeliym..

Test yapmadınız mı? Eğer gebelik yok ise bu lekelenmeler normal değil. Doktora görünün.

Merhaba, annemin 4 ay regl gününde normal kanaması olmuş o yüzden hamileliğini geç anlamış mide bulantısı vs yaşamışta aynı şekilde bir arkadaşımında başına geldi 3 ay gününde kanaması olduğu için ve hamilelik belirtisi yaşamadığı için çok geç anladı kanaması normalde yoğun olurmuş 3 ay aynı şekilde yoğun kanaması olduğu için regl sandı. Test yaptırmakta fayda var kanama olması yetmiyor :)

Kızlar 4 aylık evliyim reglim hiç gecikmez her ay 15inde olurdu bu ay 12 gün gecikti ve az önce hastalandım hep hamileyim zannediyordum ama değilmişim galiba neden böyle bir gecikme oldu hiç bilmiyorum ‍ birde ben hazır değildim biraz zorladım kendimi sürekli temizlik spor yaptım son iki günde üzerine hasta olunca farklı hissediyorum acaba hamiştim de bebeğime zararmı verdim ?

Yeni evlenen bazı kadınlarda düzensizlik olabiliyor diye biliyorum belki öyle bir durum oldu hormonlardan kaynaklı

kızlar selamm ben 29 ocakta ovitrelle iğnesi (çatlatma)oldum iğnenin yapıldığı gün dahil olarak 11. günde (8 şubat) test yaptırmıştım 1,20 çıkmıştı idrar testinde de silik bir çizgi çıkmıştı. 13 şubatta adet olmazsan hamilesin demişti doktor 14 şubat akşam adet oldum ama normale göre çok daha fazla ağrılıydı kasıklarım ve belim. cumartesi günü yani 17 si kesildi birden ama kasık ve bel ağrım devam ediyor. ayrıca kahverengi lekelenmelerimde oluyor. normalde olmazdı. birde son bir haftadır mide bulantılarım oluyor. üstüne görme konusunu araştırdım çok yaşayan insan varmış. çok küçük bir ihtimal ama acaba idrar testi yapsam hamileysem çıkarmı bir bilginz varmı?

4 ve 3 ay sonra nasıl anlamışlar peki

Benim annem 3 ay üstüne gördü canım kardeşimde. Normal âdet oluyordu yani. Gebelik testi de negatif çıkmıştı.

Birkaç yıldır bebek istiyordu ama olmuyordu. 3. âdeti de olunca pes etti istemiyordu artık. O ara taşınıyorduk ve boya kokusundan fenalaşınca doktora gittik. Doktor evet 3 aylık demişti direkt, şaşırdık tabii. 3 aylıkken doktorda öğrenmiştik. 33 yaşında doğum yaptı.

Tek gebelik testi mi yapmıştı? Bunu okuyunca şüpheye düştüm

Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm

Keşke biraz dikkat etseymişsin belki de vardı ama düştü sen adet sandın ... Ben duydum daha önce

Kızlar merhaba ben 13 ünde adet olmam gerekiyordu ama adetinden 9 gün önce yani dünden önceki gece eşimle ilişkiye girdiğimizde kahverengimsi kan lekesi olduğunu gördüm. Daha sonra dün akşam 1 damla, dün sabah 1-2 damla kahverengimsi akıntıyla karışık lekelenmem oldu. Şuan hala bişey yok adet olcak gibi ara ara sancım oluyor ama bilemedim. Geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmayınca bu ay için doktor ara verelim dedi çünkü kullanılan ilaçlardan bazen kendiliğinden gebe kalınabiliyor dedi. Hamile değilsem tekrar gidicem doktora aşılama için. Yardımcı olabilecek var mı ?

test yaptiniz mi

Canım erken gebelik testi yap istersen. Yada kan ver. Bazen idrar testinde de çıkmayabiliyo çünkü. Bizi de haberdar et olur mu :)

Canım erken gebelik testi yap istersen. Yada kan ver. Bazen idrar testinde de çıkmayabiliyo çünkü. Bizi de haberdar et olur mu :)
Tabiki haberdar ederim canım benim ama işte test yapmaya korkuyorum umutlanmak istemiyorum ne düşüneceğini bilemez haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…