- 15 Ocak 2018
- 199
- 287
- 23
- Konu Sahibi Sarisinnn1235
-
Test yapmadınız mı? Eğer gebelik yok ise bu lekelenmeler normal değil. Doktora görünün.Üstüne görme yaşayanlar yaşadıklarını anlatabilir mi ? Neler yasadiniz acaba hamile olduğunuzu nasıl anladınız 4 gün gecikmem var ve hamilelik belirtim hala yok .. malesef lekelenmelerim var adet günümden beri azar azar olan leke bugün camasirimi batırmış .. galiba bu ay da olmadı mı demeliym..
4 ve 3 ay sonra nasıl anlamışlar pekiMerhaba, annemin 4 ay regl gününde normal kanaması olmuş o yüzden hamileliğini geç anlamış mide bulantısı vs yaşamışta aynı şekilde bir arkadaşımında başına geldi 3 ay gününde kanaması olduğu için ve hamilelik belirtisi yaşamadığı için çok geç anladı kanaması normalde yoğun olurmuş 3 ay aynı şekilde yoğun kanaması olduğu için regl sandı. Test yaptırmakta fayda var kanama olması yetmiyor :)
Tek gebelik testi mi yapmıştı? Bunu okuyunca şüpheye düştümBenim annem 3 ay üstüne gördü canım kardeşimde. Normal âdet oluyordu yani. Gebelik testi de negatif çıkmıştı.
Birkaç yıldır bebek istiyordu ama olmuyordu. 3. âdeti de olunca pes etti istemiyordu artık. O ara taşınıyorduk ve boya kokusundan fenalaşınca doktora gittik. Doktor evet 3 aylık demişti direkt, şaşırdık tabii. 3 aylıkken doktorda öğrenmiştik. 33 yaşında doğum yaptı.
Hamileyken gebelik testi yapmıştı canım ve negatifti :)Tek gebelik testi mi yapmıştı? Bunu okuyunca şüpheye düştüm
Benimde 2 gün kahverengi akıntım oldu 2 gündür de hiç birsey gelmiyorBenimde adetim 2 gün sürdü bu ay şuanda sürekli uykum ve bel ağrım var üstüne görmeden sonra belirtiler nasıl olur
Keşke biraz dikkat etseymişsin belki de vardı ama düştü sen adet sandın ... Ben duydum daha önceKızlar 4 aylık evliyim reglim hiç gecikmez her ay 15inde olurdu bu ay 12 gün gecikti ve az önce hastalandım hep hamileyim zannediyordum ama değilmişim galiba neden böyle bir gecikme oldu hiç bilmiyorum birde ben hazır değildim biraz zorladım kendimi sürekli temizlik spor yaptım son iki günde üzerine hasta olunca farklı hissediyorum acaba hamiştim de bebeğime zararmı verdim ?
test yaptiniz miKızlar merhaba ben 13 ünde adet olmam gerekiyordu ama adetinden 9 gün önce yani dünden önceki gece eşimle ilişkiye girdiğimizde kahverengimsi kan lekesi olduğunu gördüm. Daha sonra dün akşam 1 damla, dün sabah 1-2 damla kahverengimsi akıntıyla karışık lekelenmem oldu. Şuan hala bişey yok adet olcak gibi ara ara sancım oluyor ama bilemedim. Geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmayınca bu ay için doktor ara verelim dedi çünkü kullanılan ilaçlardan bazen kendiliğinden gebe kalınabiliyor dedi. Hamile değilsem tekrar gidicem doktora aşılama için. Yardımcı olabilecek var mı ?
Hayır henüz yapmadım belli olmaz diyetest yaptiniz mi
Canım erken gebelik testi yap istersen. Yada kan ver. Bazen idrar testinde de çıkmayabiliyo çünkü. Bizi de haberdar et olur mu :)Kızlar merhaba ben 13 ünde adet olmam gerekiyordu ama adetinden 9 gün önce yani dünden önceki gece eşimle ilişkiye girdiğimizde kahverengimsi kan lekesi olduğunu gördüm. Daha sonra dün akşam 1 damla, dün sabah 1-2 damla kahverengimsi akıntıyla karışık lekelenmem oldu. Şuan hala bişey yok adet olcak gibi ara ara sancım oluyor ama bilemedim. Geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmayınca bu ay için doktor ara verelim dedi çünkü kullanılan ilaçlardan bazen kendiliğinden gebe kalınabiliyor dedi. Hamile değilsem tekrar gidicem doktora aşılama için. Yardımcı olabilecek var mı ?
Tabiki haberdar ederim canım benimCanım erken gebelik testi yap istersen. Yada kan ver. Bazen idrar testinde de çıkmayabiliyo çünkü. Bizi de haberdar et olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?