Popüler Konu Üstüne görme yaşayanlar..

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.843
57.466
798
Bayanlar çok araştırdım ama herkes başka bir şey demiş.

Ben bu konu başlığında bütün üstüne görme yaşayan hanımların
tecrübelerini duymak istiyorum.
Öyleymiş diyorlar değil de ben bizzat böyle üstüne gördüm hamile olduğumu da böyle öğrendim gibi.

Biraz tuhaf bir durum yaşıyorum da..

Mune abla bu konuyu sabitleme imkanımız var mıdır acaba?
Buna ait kısa kısa çok başlık var, arkaya düşüp unutulmuşlar.

Üstüne görme kadınlar arasında merak edilen ama net bir fikir oluşturulmamış bir konu ve bunu yaşamış
kadınların deneyimlerini tek başlık altında bulabilsek iyi olur diye düşündüm.

Ablacım konu sabitlemenin bazı kriterleri var, o kriterlere yönetim hakim ve onlar karar veriyor.

Merhaba arkadaslar geçen ay adetim den 3 gün önce ilişkiye girdim içeri boşalma oldu bir sonraki adetim 34. Günde geldi ki bu süre benim için çok geçti 33. Günde doktora gittim kan testi sonucum <0.1 çıktı 34. Gün söylediğim gibi adet oldum Ama diğer adetlerinden çok farklı doğru düzgün bir kanamam olmadi bildiğiniz kırmızı kan gibi geliyor bir yerin kesilmiş gibi peceteyede çok açık kirmizi kan şeklinde geldi her zamankinden çok farklı bir pet bile kirletmedim gün boyunca ki normalde kanamam ilk gün çok olur şimdide kesildi gibi acaba Üzerin e gorme olabilir mi idrar testi yapsam sonuç verir mi şimdiden Teşekkür ederim

Ablacım konu sabitlemenin bazı kriterleri var, o kriterlere yönetim hakim ve onlar karar veriyor.

Dakikalardır çile gibi üstüne görme üzerine mesajları arıyorum ama çok zor :)
O zaman sevgili Kazen diyeyim belki yardımcı olur..

Teşekkür ediyorum Mune abla.

Merhaba aranıza yeni katıldım. Yardımınıza, tecrübelerinize ihtiyacım var :)
3 aylık evliyim son adet tarihim 5 Aralık ve adet gecikmem de asla yoktur ve adetlerim 7 gün sürer ama bu ay 4 Ocakta adet olmam gerekirken olmadım adetimin gecikmesinin 2. gününde kan testi yaptırdım ve sonuç 0,100 çıktı yani negatif.. 8 Ocakta kanamam oldu ve 3 gün sürdü aslında 7 gün sürmesi gerekiyordu. Hamilelik belirtilerim de var ama sonuç negatif çıktı kafam çok karışık hamile miyim değil miyim? Üstüne görme mi yaşadım bilemiyorum..

Merhaba hanımlar Normalde adet günüm 25 ocaktı ancak 23-24 ocakta adet günümden 2 gün önce vişne rengi kan ve kahverengi akıntı oldu normalde adetim 5-6 gün sürer ama hala daha adet olmadım kasıklarımda ağrı var ancak beyaz renkli akıntımda var her an adet olucakmış gibi hissediyorum vajinamda bir kıpırdama oluyor ama adet olmadım 6 gündür ve fotoğrafı paylaştım bu bir hamilelik belirtisimi ne zaman test yapsam doğru sonucu alabilirim ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Dakikalardır çile gibi üstüne görme üzerine mesajları arıyorum ama çok zor :)
O zaman sevgili Kazen diyeyim belki yardımcı olur..

Teşekkür ediyorum Mune abla.
Merhaba canım . Ben üstüne hamile kaldım . Adet oldum bitti 3 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu doktora gitti bu ne diye hamilesin dedi şaşırdım şuan 1 bucuk aylık hamileyim . Olabiliyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…