• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme yaşayanlar lütfen yardımcı olur musunuz

gulsumgk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
114
40
13
27
Merhaba arkadaşlar benim adetim gecikti bugün 3.gün test yaptm çıkmadı tek çizgi yine. Testten sonra adet oldum çok sancım var aşırı adet sancısı çekiyorum ama kanamam normal adet gibi değil çokkk afedersiniz peçeteyle silince sadece pembe kan geliyor çok az onun dışında çok az kahve leke sadece. Bugün böyle geçti yaşayan varmı böyle bi durum testte çıkmadı ama. İlk defa böyle adet yaşıyorum silmediğim sürece gelmiyor gelende çok az pembe kan Lütfen yardımcı olur musunuz. Yaşadığım durum hakkında fikri olan varmı

Üstüne görme olayın da sancı olmaz diye biliyorum. Sancı olmadan kanaman olsaydı şayet, belki bir umut derdim.
Üşüttüğünüz için veya kistten dolayı böyle bir durumla karşılaşma ihtimaliniz olabilir.

Çok teşekkür ederim klasik adet sancısı çekiyorum hala kanamam yok biraz kahverengi akıntı çook azda pembe kan. Hayırlısı olsun olmazsa beklemeye devam napalım nasip :emir_bebek:

Çok teşekkür ederim klasik adet sancısı çekiyorum hala kanamam yok biraz kahverengi akıntı çook azda pembe kan. Hayırlısı olsun olmazsa beklemeye devam napalım nasip :emir_bebek:
Aslında ağrınız çok fazla değilse şayet, kanamanız da lekelenme tarzındaysa,belkide bebek yerleşiyordur. Bebek tutunurken,kasıklarda adet sancısına benzer şekilde, sancılanmalar oluyor. Ben, sizin sancınızın yoğun olduğunu düşündüğüm için, öyle demiştim. Bir hafta bekleyip, tekrardan kanda gebelik var mı diye baktırın derim.

Aslında ağrınız çok fazla değilse şayet, kanamanız da lekelenme tarzındaysa,belkide bebek yerleşiyordur. Bebek tutunurken,kasıklarda adet sancısına benzer şekilde, sancılanmalar oluyor. Ben, sizin sancınızın yoğun olduğunu düşündüğüm için, öyle demiştim. Bir hafta bekleyip, tekrardan kanda gebelik var mı diye baktırın derim.
Teşekkürler baktık fakat testin sonucu çıkmadan adet oldum tamamen çok yoğun bi şekilde. Bitti bile. Hayırlısıyla bu aya inşallah

Merhabalar bende bir sey danısmak ıstıyorum.Aranıza yenı katıldım.Benım bugun adet gunumdu kasıklarımda hafıf agrı bel agrısı yogun cekıyorum.Afersınız ama tuvalete gırdıgım de pecetede acık kırmızı kan o da yogun degıl ama pedıme damla bile gelmıyor sadece pecete ıle sıldıgımde oluyor.Sızce bu nedır?test yapmadım cunku hamıle degılımdır dedım ama sızın tecrubelerınıze ıhtıyackm var

Back