• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ustune gorme olabilir mi

lalmiana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
62
4
36
34
Amasya
Merhabalar. Adetime yaklasik 3-4 gun kala bu sabah kahverengi adet kivaminda cok olmamak kosuluyla gunluk pedi doldurucak kadar kahverengi akintim oldu. Bebek beklemiyordum fakat yaklasik 15 gun once yasadigim yakinlasma esnasinda ic camasirimdan zevk suyu gecme korkusuyla bosalma olmadan biseyler yasandi. Dikkate almadim cunku iliskiye girmedik fakat vajinaya temasla bile hamile olunabilicegini biliyorum. Bu kahverengi kanama ustune gorme olayi olabilir mi sizde bana yardim eder misiniz

Merhabalar. Adetime yaklasik 3-4 gun kala bu sabah kahverengi adet kivaminda cok olmamak kosuluyla gunluk pedi doldurucak kadar kahverengi akintim oldu. Bebek beklemiyordum fakat yaklasik 15 gun once yasadigim yakinlasma esnasinda ic camasirimdan zevk suyu gecme korkusuyla bosalma olmadan biseyler yasandi. Dikkate almadim cunku iliskiye girmedik fakat vajinaya temasla bile hamile olunabilicegini biliyorum. Bu kahverengi kanama ustune gorme olayi olabilir mi sizde bana yardim eder misiniz

Hic sanmiyorm cnm bosalma olmadi diyosn imkansiz bu soyledigin .

adet başlangıcıdır o bazen önce kahve gelir sonra kırmızıya döner keşke gebe kalmak o kadar olsaydı da biz de doktor yolları aşındırmasaydık.....

adet başlangıcıdır o bazen önce kahve gelir sonra kırmızıya döner keşke gebe kalmak o kadar olsaydı da biz de doktor yolları aşındırmasaydık.....

Rabbim size yardimci olsun cok iyi birer anne olacaginiza eminim sabrin sonu selamettir hayirlisi neyse o olsun. Bende pek bilgim olmadigi icin bu konularda cagreyi sizden yardim ve bilgi istemekte buldum hafif kirmiza dondu zaten insan ister istemez korkuyo ama. Sans iste

merhaba arkadaşlar, şubat ayının 2 sinde adetim başladı ve 6 sinda bitti yine şubat ayının 14 de önce kahverengi lekelenme seklinde daha sonra normal sekilde kanamalarım oldu 2 gün kadar sürdü. yani son adetimden ortalama 11-12 gün sonra. bu üstüne görme olabilirmi. bu arada çok bebeğimiz olsun istiyoruz. yardımcı olursanız sevinirm..

Rabbim size yardimci olsun cok iyi birer anne olacaginiza eminim sabrin sonu selamettir hayirlisi neyse o olsun. Bende pek bilgim olmadigi icin bu konularda cagreyi sizden yardim ve bilgi istemekte buldum hafif kirmiza dondu zaten insan ister istemez korkuyo ama. Sans iste

seninde Rabbim yardımcın olsun ufak bir tavsiye ilerde pişmanlıkla hatırlayacağın şeylerden bu gün kaç olmaz mı...bu arada inşallah bir kaç haftaya kadar bebeğim kucagımda olacak iyi dileklerin için çok sağol....

merhaba arkadaşlar normalde adetim ayda 1 olur ve 6,7 gün sürer bu ay 5 gün gecikmeli oldu ve suan 3.günümde nerdeyse bitti. bebek istiyoruz bu üstüne görme olabilirmi?

Back