• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme olabilir mi

gulee1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
16
4
1
27
Merhaba ben 9 aylık evliyim ve bebek istiyoruz bu ay regl tarihimden 14 gün önce göğüs hassasiyeti kasıkta ağrı ve batma ayrıca midede aşırı şişlik başladı ve beklenen tarihimden 3 gün önce regl oldum sadece 2 gün sürdü ilk gün koyu kahverengi gibiydi sonra biraz yoğun oldu ve bitti hiç adet düzensizliğim yok bu zamana kadar tek tük yaşamışımdır o da stresten gecikmeydi. Neydi bu şimdi napsam bilmiyorum hiç böyle bişey yaşayan oldu mu😖😔o kanama bittikten sonra göğüs hassasiyetim durdu ama kasıkta batma devam ediyor

Yani bu yaşadığım üstüne görme olabilir mi yada ne olabilir 😔 geçen aylarda doktora gitmiştim tertemiz hiç bir sorun yok demişti herhangi Bi sorun olsa söylerdi herhalde

Bunu test yapmadan kimse bilemez canim.
Yap bir idrar ya da kan testi kesin sonucu ancak böyle bilebilirsin.

Şimdi yapsan varsa cikar canim.

Merhabalar, demin yeni üye oldum hatta suan yanlıs yere bile yazıyo olabilirim. Bebek deniyoruz eşimle. Bu ay ilk defa şöyle tuhaf bişey oldu; normalde adetim 6 gün sürer bu ay ilk defa 2 gün sürdü 3 ve 4. Gün sadce leke geldi kahverengi. Suan adetim biteli 1 hafta oluyo cok akıntım oldugu icin doktora gittim muayene icin. Durumu da anlattım, hemen adet bitiminde yumurtlamam olmus bitmiş ve suan rahim duvarım 11 mm kalınlığında. 1 hafta sonea gebelik testi yapabilirsn dedi doktor ama ümitlenmek istemiyorum. Böyle bi durumunla karsılsan varmı ?

Merhaba canım yeni konu açarsan daha çok kişi görüp sana yardımcı olabilir🤗ben böyle bişey yaşamadım ama inşaallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine 💓

Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
Buraya da yazmayı unutma
O gün test yaptım negatifti😔kasık ağrım ve şişkinlik hala devam ediyor😔perşembe için randevu aldım bakalım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun canım teşekkür ederim 🙏

Back