İns cnm sende varmi birseylrrNe guzel :) Sende iyi haberler alirsin insallah.Belirtiler guzel aslinda :)
İns cnm sende varmi birseylrr
5eylul olmasn cnm yeni mi hamilesnHamileymisim bende.Sadece sat 5 Agustostu ama lekelenme ile baslayip Eylul 6da da regl oldum.Pazartesi degerleirm yuksek cikti sasirdik.Degisik bi surpriz oldu :)
5eylul olmasn cnm yeni mi hamilesn
Canm masallah ne guzel hadi hayrlisi olsun saglkli bir gebelgn olur ins benimde ruya grdm gebelk var anlami bakalm hayrlisi:)Salı 321.69 du kan degerim.
Eylul 6da baslayan kanamadan sonra surekli lekelenmelerim oldu aslinda iliski olamadi.
Bide Eylul 5'te de kan vermistim kanama olmadan once kan degerim 6.64tü
Canm masallah ne guzel hadi hayrlisi olsun saglkli bir gebelgn olur ins benimde ruya grdm gebelk var anlami bakalm hayrlisi:)
canim lekelenmen oldugunda adet sancin varmiydiKızlar ben hamileyim, geçen pazartesi kan testiyle öğrendim adet günüm dün du hafif pembe lekeler oldu heralde kimyasaldi dedim kan testini tekrarladım değer artmış yani kimyasal değil.
Dün gelen pembe lekeler de adet günümde olduğu için üstüne görme denilen şeydir diye düşünüyorum. Yani öyle pıhtı kan değil akıntı nin rengini pembelestiren bi cesit kan.
Bel ağrısı ve rahme giren kramplar vardı ama adet sancım daha şiddetli olur. Şuan hala o agrilaç var ama leke yokcanim lekelenmen oldugunda adet sancin varmiydi
ben adet oldumBel ağrısı ve rahme giren kramplar vardı ama adet sancım daha şiddetli olur. Şuan hala o agrilaç var ama leke yok
Hayirlisi olsun canım vakti değilmiş demek kiben adet oldum
Ben hamile değilmişimKizlar ne durumdasiniz?
Ben hamile değilmişim
Arkadaslar gelen kanda pihtu goruyorsaniz regl kanamasi oluyor eger pihti yoksa ozaman ustune gorme diyebilirsiniz.Ben hamile değilmişim
Canım nasılsın şuan hamile misin?Arkadaşlar merhaba benimde size bir sorum olacak.. Normal adet tarihim 1 ekimken ayın 27 sinde başlayan ve sadece tuvalete gittigimde gelen hafif lekelenmelerim oldu 30unda kanamam başladı ve ayın 2 sinde aniden kesildi iki gün kanamam olmadı sonra tekrar basladi.. başına böyle bişi gelen ya da bunun anlamını bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?