• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme nasıl oluyor

yumurta döllenince rahime yerleşiyor ve bu sırada az bişey yani bir kaç damla kan geliyor. buna üstüne görme deniyor. adet sanıyor kişiler halbuki adet kanaması değil. bu teorik olan bilgi. gerçek hayatta bazı kadınlar hamile oldukları halde her regl zamanında baya yoğun, sanki regl oluyormuş gibi kanıyorlarmış. bu da üstüne görme. hatta esas üstüne görme bu çünkü diğerinde sadece lekelenme var. adete pek benzemiyor.

selam arkadaşlar , bir sorum olacak ben genelde ayın 13ünde adet olurum. ama bu ay 9u gibi pembe kahverengi lekeler geldi sadece lavoboya gittiğimde peçeteye geliyordu. ayın 10unda gece yarısı bel karın ağrısıyla kalktım baktım adet olmuşum 2 gün bayağı bi adet oldum. yogundu ama 3 gün çok az oldum ve kesildi. üstüne görme olabilir mi

Benim bu ay adetimde gecikme oldu ve ilk gün yoğundu 3. Güne kadar azaldı ve 4. Günü kahverengi geldi snra kahverengi lekeler gelmeye başladı şimdi kasıklarımda agrım var bu nedendir peki

Back