üstüne görme mi oluyorum lütfen yardimm

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
13
28
Arkadaşlar normalde adet olacağım zaman hemen kanama olurdum ama o gün hep ağrı ha olacam ha olcam derken öğlen saatlerinde az bişey pembe gördüm görüş o görüş ta diğer gün sabahı kanamam oldu ama siyah siyah pihtili az az geliyordu bugünde pembe geliyordu ara ara suan hiç yok denilecek kadar az ama normalde 7 gunssürer bugun üçüncü gün. çok yoğun çok gelir ilk defa böyle oldu sizce hamile olabilirmiyim üstüne görme mi yoksa 3 santim kistim var ondanmi oluyor 10 gun önce kandan bakıldı sonuç 0.13 cikti acaba geç donleme mi oldu

Bir gün geçti ama tuhaflık var su anda hiç kanamam lekeler yok rahim ağızda çok sert

canım bende aynı şekilde oldum hatta düşünemedim üstünemi gördüm diye cünkü doğum kontrol hapımı yeni bırakmıştım sonra cok az gelip bitince şüphelendim ama bekledim baya sonra idrar testi yaptım birinde cıktı birinde cıkması kan testi yaptım cıktı cok şükür.birazcık bekle sonra yine kan testi yaptır yine cıkmazsa doktoruna görün ama yinede nolur nolmaz dikkat et kendine ilac filan içme umarım gönlünce olur

Inşallah canm bu gece kahve rengi akıntı oldu suan yok yarın gidecem doktora ne olur olmaz kan tahlili yapacam bakalım ne oluyor :)

Arkadaşlar normalde adet olacağım zaman hemen kanama olurdum ama o gün hep ağrı ha olacam ha olcam derken öğlen saatlerinde az bişey pembe gördüm görüş o görüş ta diğer gün sabahı kanamam oldu ama siyah siyah pihtili az az geliyordu bugünde pembe geliyordu ara ara suan hiç yok denilecek kadar az ama normalde 7 gunssürer bugun üçüncü gün. çok yoğun çok gelir ilk defa böyle oldu sizce hamile olabilirmiyim üstüne görme mi yoksa 3 santim kistim var ondanmi oluyor 10 gun önce kandan bakıldı sonuç 0.13 cikti acaba geç donleme mi oldu

Cnm ne yaptn

Komple kesildi bugün doktora gidecem bakalım ne diyo iş allah üstüne görme olmuştur

Evet canm sizinle paylasacam sanki adet olacam tekrardan adet ağrılar i başladı

Adet olma sancısı geldi biraz kasiklarimda gerilme oldu ve kahve rengi lekelnme oldu kanama şeklinde acaba noye böyle oldu

Adet olma sancısı geldi biraz kasiklarimda gerilme oldu ve kahve rengi lekelnme oldu kanama şeklinde acaba noye böyle oldu

Bugün gittim doktor a 3 santim kistim yok olmuş bitmiş hem gebelik hemde horman testi istedi yaptık yarın sabah sonucu alacam :)çok sevindim kist yok belkide adet düzensizliğim gebelikten oluşuyordur eğer hamileysem tabi ama moralim çok iyi gebelik testi negatif cikarmada moralim bozulmiyacak:)

Yok canm hamilelik yok testteki sonuçlar con güzel Bi sorun yokmuş bu ay doktora falan gitmiyoruz olacaksa normal olsun olmasa unumuzdeki ay gidecez beraber

Arkadaşlar adetim 10 gün gecikince kan testi idrar testi yaptım sonuç olumsuz çıktı. 14.gün kahve rengiyle başlayan halen kopkoyu kırmızı demeye dilim varmıyor kahvem si regl basladi. Bu süreçte kasik ağrısı zaman zaman göğüste batma bazen mide bulantısı oluyor ayrıca karnımın alt kısmında da ağrı oluyor. Adet sancısı diyebileceğim bir ağrı yok. Lütfen bu durumu degerlendirebilir mısınız. Hamilelik ihtimali var mi?

Back
X