ÜSTÜNE GÖRME KANAMASI

pr3nses21

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
1.029
806
Selam kızlar.
Geçen 13.08.2024 de adet oldum.
Bu ay da 09.09.2024 de adet olmam gerekirken 4 gün geciktim. Sabah ilk idrarla test yaptım çok silik çıktı ama testi yaptıktan sonra kanama başladı hafif ağrım da var. Üstüne görme tam olarak nasıl oluyor? Normal adet ağrısı gibi ağrı oluyor mu ?
Kaç gün sürüyor ? Tecrübeliler den cevap bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_1230.jpeg
    IMG_1230.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 206
benim tam 3 gün sürdü . kahve ve siyaha dönük lekelenme ve inanılmaz fazla bir adet ağrısı çektim . 3 günün sonunda test yaptım . eğer ki önceden yapmış olsaydım muhtemelen ben bu çocuğu düşürüyorum derdim öyle bir ağrım oldu . ama çok şükür gebeliğim devam ediyor.

benim tam 3 gün sürdü . kahve ve siyaha dönük lekelenme ve inanılmaz fazla bir adet ağrısı çektim . 3 günün sonunda test yaptım . eğer ki önceden yapmış olsaydım muhtemelen ben bu çocuğu düşürüyorum derdim öyle bir ağrım oldu . ama çok şükür gebeliğim devam ediyor.
Normal adet olur gibi geliyor kanamam şuan. Tekrar test alıp yağsam mı yoksa direk kan mı versem bilemedim çünkü çok silik çıktı.

Daha önce 2 kere kimyasal geçirdim. Bu şekilde olmamıştı. Yaptığım tüm testler de erkenden pozitif görmüştüm. Bunda bu sabahki yaptığımda pozitif çıktı. Diğerleri negatifti
adet kanı gibi olması kimyasala yorulur,

açık pembe kahverengimsi ise yerleşme olabilir

kav verip 2 günde 1 takiple netleştirebilirsiniz

adet kanı gibi olması kimyasala yorulur,

açık pembe kahverengimsi ise yerleşme olabilir

kav verip 2 günde 1 takiple netleştirebilirsiniz
Peki normalde adetten once3hic lekelenme yasamamis birisi olarak bubay adetimden 3 gün önce 3 gunsuren kahverengi sadece peceteye silince gelen ce camasirimda 1 damla lekelenme oldu. Ama dün bat tarihimde ve akşamına da kanama arttı ve regl oldum. Normalde sancidan kivrNan ben tam test yapayim diye wc ye gidince gördüm kanamayi. Ve bu ay + olarak bel agrim gogus agrim cok fazlaydi normalde hic yasamam. Kimyasal mi oluyor bu

X