• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görenler..:S:S

nasıl üstüne görme oldu tamamen adet gibi mi ve öğrendiğinde kaç aylıktı canım ya

tam adet gibi değil tatlım dağa az günde 5 pet değiştiriyorsan 2 tane değiştirir gibi ama yine beş gün sürüyordu öğrendiğimde 8 haftalıktı oda tansiyonum düşüyor diye doktora gittiyimde öğrendim

:3::18::18:arkadaşlar bende yardımınızı istiyorum nolur adetim öncekilere göre bu ay garipti biraz daha az kanamam vardı ama 5 gün sürdü ,her ay ağrılı oluyor majezik kullanıyorum sürekli. gecikmem hiç olmadı hatta hep önce geldi sürekli böyle ama bu ay sonunda kahverengi bir akıntı şeklinde bitti test yaptım 2 tane negatif çıktı ama sonra birşey farkettim göbeğimde aşağaya doğru kahverengi bir çizgi belirdi hafif ama görünüyor neden oldu ki şimdi buuuuuuu deliricemmmm......

Slm arkadaşlar banada yardimci olursaniz sevinirim geçen hafta 80,80 hcg le hamile olduğumu öğrendim cumartesi günü 16 ya 10 tansiyon la acile gittim ve serum verdiler pazar günü 1-2 damla açık pembe kanamam oldu normal olduğunu söylediler dün kanamam kahverengiye dönerek arttı ve doktoruma gittim bana sadece düşük yapiyosun diyerek sonuçları verip gönderdi hemen özel gittim hcg 73,80 e düşmüş o doktorda muayeneden sonra vücudun gebeliği sonlandirmaya başladığını söyledi istersem hemen kurtaja alabileceğini söyledi yada hcg 20 nin altına dusene kadar kontrol altında tutularak bekleyebilecegimi söyledi beklemeyi tercih ederek eve geri döndüm ama su anda bildiginiz regl oldum çok ağrım ve kanamam olacağını söylemişti sizce bende ustunemi görüyorum annemde hamileyken 7 ay üstüne görmüş

Sana verebilmek için kayıt oldum.seninki kimyasal düşük bende yaşadım .değerler yüksek sonuçlar pozitif bi kan tahlili vereyim dedim içim rahatlasın aynen devlete hastanesine gittim dedi tahlille uğraşmayalım bi ultrasona bakalım baktı kesyi gördüm ama bi tuhaflık var tahlil alalım dedi.sonraki gün dediki sen düşükmü yaptın diye sordu şok oldum hayır dedim ozaman düşücek çünkü bitane hormon varmış rahimi koruyan düşük oomasını engelleyen o hormon yüksekken düşmüş evde istirahat ederek bekle dedi .ve hastaneden gelince lekelenme tarzı kanama oldu sonra 2. Gün daha ağrılı ve kalıp kalıp kanama oldu .sonra zaten tamamen düştüğünü anladım.normal adet oldum toplamda 10 gün.özele gittim o daha detaylı anlattı şimdi düşmese sonra düşecekti yada sağlıksız veya ölü doğum olurdu böyle olması daha iyi rahim akıllı olduğu için sağlıksız olduğunu görünce attı dedi.biz de o ara düşünmüyoduk ama olunca mıtlu oldum çünkü ilki hemen olmamıştı 5 ay falan çok değil ama ilk diye çok korkuyo insan.bunun tedbirli olduğumuz halde olması çok fazla sürpriz oldu ve gitmeside uzun sürmedi.yani insan üzülüyo ama daha büyük acılar var Rabbim onlarla sınamasın kimseyi

Back