• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görenler..:S:S

tal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
680
1
46
Adana
çift çizgi çıkmışken,hamilelik şüphem yüksekken,adet günüm geldiğinde koyu kahve şekilde bi kanama oldu.hiç böyle olmamıştı..herzamankinden kısa ve koyukahve bi kanama şekliydi..acaba üstünemi görüyorumm..
üstüne gören arkadaşlar deneyimlerinizi ayrıntısıyla paylaşırmısınız..

arkadaşlar deneyimlerinize ihtiyacım var:52:..benim adetim 3 4 gün sürdü bitti normalde 7 8 gün sürüyodu..kanama tarzıda normal değil baya bi kahverengi oldu az oldu..dün test yaptım negatif...7 8 gün önce silik pozitifti..:53:
üstünemi gördüm?:53:
düştümü?:53:
diyelimki önceki test yanlıştı,ozaman adetimin normal bi şekilde olması gerektii?:53:
kafayı yiyecem yaa yardım edin lütfenn..:29:

canım bende senin gibi bu ay böyle sorunlar yaşadım. doktora da gitmiştim, araştırdım da.

ben yerleşme kanamasını adetimden 1 hafta önce yaşamıştım. seninki yerleşme kanamasına benzemiyor. üstüne görme olabilir mi dicem ama test negatif çıkmış. bazı embriyolarda anomali olduğundan dolayı döllenme gerçekleşmesine rağmen adetle beraber atılıyor. dna bozukluğu, eksik gelişim gibi sebeplerden dolayı rahime tutunamıyor. muhtemelen seninki de o tarz bir sorun olmuştur.

için rahat etmesini istiyorsan kan testi yaptır. ama negatifse de üzülme. sorunlu bir hamilelik olacağına geç olsun sağlıklı olsun diye düşün. Allah herşeyin hayırlısını verir.

benimki tutunamadı ozaman..ya bide tutunuyosa?
evet hamileyim yada hayır değilim demek istiyorum..ptesi bi dktora giymeliyim..:10:

benimki tutunamadı ozaman..ya bide tutunuyosa?
evet hamileyim yada hayır değilim demek istiyorum..ptesi bi dktora giymeliyim..:10:

tabiki git bir doktora için rahat etsin. ama çok da umutlandırma kendini sonradan hayal kırıklığına uğrama. olursa da sürpriz olur güzel olur inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruz. yazarsan sevinirim sonucu.

canım bugün kan testi yaptıracaktım gidemedim..yarın idrar testi yapacam bakalım sonucu bildiririm..:10:

Son düzenleme:
bana da yardımcı olun.yüzeysel bi ilişki yaşadım ben 15 gün önce.evli olmadığım için de korktum haliyle.cuma günü regl olmam gerekirken olmayınca dün sabah yani ilişkiden 14 gün sonra idrar tahlili yaptım tek çizgi koyu çıktı.kan tahliline gittim 1.0 çıktı.bu durumda hamilelik yok ve ilişkiden 12 gün sonra doğru sonucu verir kan tahlili diye biliyorum ama acaba zamanla artar mı kanın seviyesi? tahlilden dönünce regli de oldum bu arada.1gün gecikmeli oldu am oldu sonuçta.lekelenme gibi değil normal adetim gibi. bu durumda yarın doktora görünsem mi? korkuyorum kızlar yardım edin.hamile olsaydım normal adet görürmüydüm? başka belirtim de yok zaten.

bana da yardımcı olun.yüzeysel bi ilişki yaşadım ben 15 gün önce.evli olmadığım için de korktum haliyle.cuma günü regl olmam gerekirken olmayınca dün sabah yani ilişkiden 14 gün sonra idrar tahlili yaptım tek çizgi koyu çıktı.kan tahliline gittim 1.0 çıktı.bu durumda hamilelik yok ve ilişkiden 12 gün sonra doğru sonucu verir kan tahlili diye biliyorum ama acaba zamanla artar mı kanın seviyesi? tahlilden dönünce regli de oldum bu arada.1gün gecikmeli oldu am oldu sonuçta.lekelenme gibi değil normal adetim gibi. bu durumda yarın doktora görünsem mi? korkuyorum kızlar yardım edin.hamile olsaydım normal adet görürmüydüm? başka belirtim de yok zaten.

yüzeysel bi ilişki derken?oldumu olmadımı?olduysa bile hem tek çizgi hemde adet olduysan üzerine görme değildir..yinde 1 hafta sonra falan tekrar test yap canım..için rahat etsin..

canım bugün kan testi yaptıracaktım gidemedim..yarın idrar testi yapacam bakalım sonucu bildiririm..:10:

bu arada ben kimyasal gebelik yaşamışım..yani bebek çok küçükken kese oluşmadan kanamayla atmışım..testler negatif çıkıyo..

bu arada ben kimyasal gebelik yaşamışım..yani bebek çok küçükken kese oluşmadan kanamayla atmışım..testler negatif çıkıyo..

bende senin yaşadığının aynısını yaşadım canım peki o lekelenmeden sonra adet oldunmu?yani bende kahverengi lekelnme oldu ve 4 gün sürdü ve sonrasında adetede dönüşmedi ya senin?

bende senin yaşadığının aynısını yaşadım canım peki o lekelenmeden sonra adet oldunmu?yani bende kahverengi lekelnme oldu ve 4 gün sürdü ve sonrasında adetede dönüşmedi ya senin?

kimyasal gebelik yaşadığını nasıl anladın canım?

canlarım..adetten 3 gün önce 2 idrar testinin 2 side pozitif..adetgünümde de kahverengi akıntı 2. 3. gün hafif pembeye döndü..kesildi..1 hafta damla damla devam etti..3 gün sonra yine test 2side negaatif..dr atmışsın dedi..

canlarım..adetten 3 gün önce 2 idrar testinin 2 side pozitif..adetgünümde de kahverengi akıntı 2. 3. gün hafif pembeye döndü..kesildi..1 hafta damla damla devam etti..3 gün sonra yine test 2side negaatif..dr atmışsın dedi..

anladım canım. geçmiş olsun. bi dahaki sefere artık inşallah :)

canlarım bende yasadığımı söyle anlatayım.test yapmıştım silik 2.çizgi cıkmıştı ama 5 saat sonra adet olmuştum 3 gün sürmüştü ama öyle lekelenme damla değil.normal adet gibi ama miktarı cok olmamıştı zaten 3 gün sürdü 4-5 gün sadece lekelenme oldu.ama ilk günkü test öyle cıkınca 5 gün boyunca test yaptım testler asağıdaki gibi gitgide koyulaştı kan testi yaptırdım 422 cıkmıştı sonucum gebeymişim ama malesef dış gebelikti benimki:( rabbim herseyin hayırlısını versin ama adetinizde değişiklik varsa test silikde olsa pozitif veriyorsa vücudunuzdada deişiklik varsa lütfen ihmal etmeyin.çünkü normal ve sağlıklı gebelik gecirip adet gören bi çok insan var bu sitede ve etrafta.

$resimler 335.webp

canlarım bende yasadığımı söyle anlatayım.test yapmıştım silik 2.çizgi cıkmıştı ama 5 saat sonra adet olmuştum 3 gün sürmüştü ama öyle lekelenme damla değil.normal adet gibi ama miktarı cok olmamıştı zaten 3 gün sürdü 4-5 gün sadece lekelenme oldu.ama ilk günkü test öyle cıkınca 5 gün boyunca test yaptım testler asağıdaki gibi gitgide koyulaştı kan testi yaptırdım 422 cıkmıştı sonucum gebeymişim ama malesef dış gebelikti benimki:( rabbim herseyin hayırlısını versin ama adetinizde değişiklik varsa test silikde olsa pozitif veriyorsa vücudunuzdada deişiklik varsa lütfen ihmal etmeyin.çünkü normal ve sağlıklı gebelik gecirip adet gören bi çok insan var bu sitede ve etrafta.

Eki Görüntüle 224786

canım anlayamadım hem normal adet gibi demişsin hem de lekelenmeler oldu demişsin.herzamanki adetinden farklılık var mıydı bu sefer yani?
bende kan testinde 1.0 sonucunu aldım adette oldum ama herzamankinden hiç bir farkıyoktu.sonra doktorada gittim ilişkiden 16 gün sonra,rahim çok ince bu şekilde zaten gebelik olmaz dedi.

geçmiş olsun canım,alındımı yani ne kadarlıktı hemen doktoramı gittin benimde lekelenme oldu ama kahverengi ve hiç ağrı falanda olmadı ama adete dönüşmedide ne oldu anlamadım...bekliyorum hala..

evet canım adetim bitince kan testi yaptırdım oda pozitif cıkınca doktora gittim.7 haftalık olana kadar dış gebelik olduğunu anlamadı doktor:(.sonra zaten iğne vuruldum kanamayla düştü cok şükür..ben nasıl olsa adet oldum ne hamilelik nede baska bişey gelmezdi aklıma, sadece stresten belki diye adetimin kısa sürdüğünü düşünebilirdim ama dedim ya idrar testi pozitif cıkınca 5 gün boyunca tekrarladım baktımki hala pozitif kan testi yaptırdım.ayrıca daha sonra gebelik belirtileri yasadım cok sık idrara cıkma,fazlasıyla yoğun beyaz akıntı vs..sizlere tavsiyem acaba bu ay hamilemiyim diye kendinizi yoklayıp adet olunca kahredip üzülmemeniz...rabbim herseyin hayırlısını versin.korunmasız ilişki yasadıysanız, adetiniz geciktiyse,adette biraz olsun farklılık varsa renginde, miktarında, sancısında... idrar testide pozitif cıktıysa ,kan testi yaptırıp doktora görünmenizdir.benimki sağlıklı bir gebelik değildi ama bu sitede cok fazla okudum adet olup hamile olduğunu öğrenen ve bebeklerini kucaklarına alan insanları.rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bebeklerinize sağsalim kavusmayı nasip eder inşallah su mübarek günde.

çift çizgi çıkmışken,hamilelik şüphem yüksekken,adet günüm geldiğinde koyu kahve şekilde bi kanama oldu.hiç böyle olmamıştı..herzamankinden kısa ve koyukahve bi kanama şekliydi..acaba üstünemi görüyorumm..
üstüne gören arkadaşlar deneyimlerinizi ayrıntısıyla paylaşırmısınız..

tatlım yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ben üstüne görme yaşadım hemde iki ay normal adet gibi değildi ama 5 gün az az şeklindeydi tam gününde gelmişti hiç şüphelenmedim şimdi düşünüyorumda beim adetlerim ağrılı olurdu üstüne gördüğümde fazla ağrım yoktu ağrı kesici almadan geçiyordu bunu şimdi anlaya biliyorum o zaman cahilik işte sende ağrı falan oluyormu

tatlım yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ben üstüne görme yaşadım hemde iki ay normal adet gibi değildi ama 5 gün az az şeklindeydi tam gününde gelmişti hiç şüphelenmedim şimdi düşünüyorumda beim adetlerim ağrılı olurdu üstüne gördüğümde fazla ağrım yoktu ağrı kesici almadan geçiyordu bunu şimdi anlaya biliyorum o zaman cahilik işte sende ağrı falan oluyormu

nasıl üstüne görme oldu tamamen adet gibi mi ve öğrendiğinde kaç aylıktı canım ya

Back