Saç Kesim Şekilleri Üstler tülerik altlar kıvır kıvır..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

NesSquik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
41
0
36
İstanbul
Baslıktada acıkladıgım gibi kızlarr saçlarım kıvırcık ve üsteleri cok tüleriyorr böyle şekil yok tepelerimde. altlar desen seker gibi kıvırkıvır ama üstler böyle oldugunda alttaki kıvrıcıklarımıda kapatıyor haliyle.Nasıl bir cözüüm bulabiliriz buna. tepemde resmen şekil yok hem tülerik hemde basık duruyor yanları daha bi kabarık yani anlayacagınız üzere tepesi basık yanlardan kabarık. ooof kafayı yiycem artık yardım edin bana kızlarr..

Son düzenleme:
şekillendirici, banyodan sonra sürülen bir ürün kullanıyor musun? kullanmıyorsan onları bir dene. işe yarayacaktır. benim de saçlarım tüleriktir, organix'in argan yağını kullanıyorum, pırıl pırıllar.

canımm saçlarında işlerm var mıı hiç boyattın mı sürekli düzleştrr msn :) ona göre bişey söylym . benm saçlarm bukle bukleydi. hatta herkes şaşırırdı sürekli maşalı gibi gezerdm. sonra boyalar fönler düzleştrcler mahvettmşti saçımı :)

bir çok krem kullanmayı denedim ama üstlerinde bir bukle olmadığı için bir etki etmiyor yani düz tülerik hiçç hoş degill yani kremlerle olmuyor. önceden cok düzlestiriyordum canım evet ama yaklasık 8-9 aydır düzleştiriciyi hiç bir şekilde kullanmıyorum. yani saçlarım üst kısımları parlak sağlıklı dursun istiyorum ama yok tülerik tülerik duruyor tepemde şekil yok resmen. maşa kullanıp yakmakta istemiyorum... offf ne yapıcam ben herkes bayılır saçlarıma aslında ama kıvırcık saçlı olmadıkları için bilmiyorlar yani tek sorunumda bu tepeleriiimmm

Son düzenleme:
benim saçım dalgalı üstü altları kıvırcık üstler uzadıkça şekil almaz düzlenir en iyisi perma yaptırmak belki zamanla alışınca kıvrılır :44::44::44:

ben o sorunu soyle cozdum, saclarim yikandiktan sonra islakken tarakla yumusakca tariyorum kuruyken asla taramiyorum, firca zaten hic surmuyorum sacima ne olursa olsun, 1 yildir da ne fon/duzlestirici ne masa hicbir alet kullanmadim, 1 yildir sacima hic boya surmedim. yillardir zaten sacimi hep dogal kurumaya birakiyordum kurutma makinesi sadece kis aylarinda birkac kez kullanmisimdir cok darda kalirsam o da.... 1 yilda kendine geldi sacim su an hepsi bukle bukle oluyor hic tulerme yok.

2 yil kadar once saclarim o kadar berbatti ki soylemeden gecmeyeyim, kivircigi resmen bozulmustu surekli yuksek isiya ve boyaya maruz kalmaktan oturu. uclardan kestire kestire bir kismindan kurtuldum, kalanlar da iyi bir sac kremi ve haftada bir uyguladigim bakim maskesi ile duzeldiler. maskeyi kendim yapmiyorum hazir aliyorum, loreal vs.

kivircik saclar icin olan 7/24 kremlerden kullanmayi denedin mi? bir de sunger bigudileri oneririrm bence masaya hic bulasma su saatten sonra. ustlere 5-6 tane bigudi sarsan bile guzel durur saclarin kendine gelene kadar onlari kullanirsin. daha fazla isi verip de iyice bozma bence kivircigini

aynı dert bende de var... çok sık fön düzleştirici maşa vs kullanmam bigudi desen benim saçıma 24 tane yetmiyo :S enaz 3 kafalık saç olunca başta...... 7/24 lerde nafile... perma çözüm olur mu dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…