Üst üste Kimyasal adet sonrası beta yükselmesi

Gecekusum999

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
1.264
1.346
25
Kızlar ben artık kafamı yemek üzereyim anlayacağınız.Temmuzda adetime 8 gün kala beta 65 çıktı sonra düştü ve adet oldum.Geçen ay adetten sonra(28 günde bir 7 gün düzenli olur)hsg çekileceğim gün beta 11 çıkınca eve geri gönderdiler ve değer 5in altına düştü.Bu ay ise gebe kalamazsan gel yine hsg çekinirsin dediler.Hiç ama hiç ihtimal vermedim yine aynısını yaşayacağıma.. Adetin 3.gunu gittim kan almadılar hsg öncesi kan verirsin gerek yok dediler yine 7 gün adet oldum hatta baya pıhtılı oldu.Sonra temiz akıntımı gördüm ve kanamam oldu leke şeklinde devam da ediyor hâlâ karın ağrım da vardı yarın hsg günüm ve beta değerim 187... Sinirlerim çok bozuk ard arda oldu ve adet sonrası olunca sağlıklı olacağına ihtimal vermiyorum çok yoruldum..Benzer durumlar yaşayan var mı 🥺

Doktorlar asla muayane etmiyor kan alıp gönderiyorlar Ankara da yaşayanlar bilir şehir hastanesi çok uzak sürekli git gel muyane dahi edilmiyorum yarın son kez gideceğim oraya..

Sürekli kimyasal mı geçiriyorsunuz anlamadım. İmkanınız varsa özele gidin ve genetik test yaptırın bence.
Evet temmuz ayından beri bu 3 oldu ve doktorlar muyane etmelediler değeri yüksek çıktığı dönemlerde.İlk işim genetik testi olacak yarından sonra ve hastanemi değiştireceğim..

Valla bende şaşırdım, ilk defa bu kadar üst üste yaşayan görüyorum. Baktınız doktorlarda bulamıyor, ya da yeterli tedavi göremiyorsunuz hsgye kadar ilişkiye girmeyin bide öyle bakın. İnşallah bu sefer tutmuştur 🤰🏻

Valla bende şaşırdım, ilk defa bu kadar üst üste yaşayan görüyorum. Baktınız doktorlarda bulamıyor, ya da yeterli tedavi göremiyorsunuz hsgye kadar ilişkiye girmeyin bide öyle bakın. İnşallah bu sefer tutmuştur 🤰🏻
Evet bu da aklımda insallah..aslında geçen ay da düşünüyordum ama doktorum gebe kalmazsan gelirsin diyince bir de tekrar olacağına ihtimal vermediğinden önlem almadım hayırlısı olsun bakalım yarın ne diyecekler..

X