• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst Üste Binmis Ayak Parmaklari

Plastik cerrahi sanırım,bence bi onlara görün,başka türlü düzelir mi bilmiyorum

walla çok bilinçli olarak yazmıyorum ama ortopedide sanırım olabilir.. yani yorum yapıyorum küçükken ayagım oyuk olsun die ortapediden ayakkabı alırdık ıcı cıkıntılı yani ayak şekliyle ilgileniyorlar demekki die düşündüm..ama olmuyosa da çok sorun etme yaa.. :utangac:

Bence kat kat corap giymekten degildir. Ben de cok usurum ve kat kat giyinirim,ustelik ayakkabi da illa ortapedik olsun yok markali iyi bisey olsun diye dert etmem, hepsini giyerim, boyle bir problemim yok..Eger tek cozum estetik cerrahi ise iyi dusunmek gerek...

ortopedık ayakkabı yaptır,

bellı yastan sonra yapmıyolar ön kısmı taraklı ayaklar ıcın olan genıs önü olan ayakkabılar gıy katkatkatlanmasın.

Patiska sana katılıyorum.Ayak şeklimize uygun ayakkabı giymeyince şekil değiştiriyor parmaklar.Taraklı ayakları olan sivri burun ayakkabı giymemeli bence.

ayyy canım ya benim ayak parmaklarımda çok çirkin bu nedenle yazın açık ayakkabı giyerken acaip rahatsız oluyorum baştan 2 parmak düzgün diger 3 parmak onlara göre içeri kıvrık duruyor aynı babamın ayakları :P ama cerrahi müdahalede bulunmam, nede olsa ayak bu sadece parmaklarım çirkin diye beni taşıyan 2 sağlam uzvu tehlikeye atamam:) fiziksel olarak sana bir rahatsızlık vermiyorlarsa ve psikolojik olarak bence kafana takma

bu dedigin durumun ameliyatı var ortopedi yapıyor ve gayette güzel oluyor.biz sık sık yapıyoruz bu ameliyatı...

sivaslı58 ben nerde olabilirim bu ameliyatı üniversitelerin araştırma hastanelerinde olabilir mi mesela ve risk var mıdır tedavi süresi ne kadardır??

Son düzenleme:
canım benim orta ayak parmağım da alta doğru geçmiş ve ayağım taraklı..şimdi de malum hep sivri burunlar moda hep onlardan giyiyoruz piyasada önü geniş ayakkabı bulmak da zor..bence cerrahiye gerek yok bu genetik..çünkü benim oğlumunda aynısı (bana çekmiş:))

selam kızar 22 yaşındayım kendimi bildim bileli ayaklarım hep çok üşür ve kat kat çoraplar giyerim şuan üst üste binmiş ayak parmaklarına sahibim bunları düzeltmenin bir yolu var mıdır? bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir doktor??senağlama

canım geçmiş olsun..annemde de bu sorun yaşla birlikte ortaya çıktı kat kat çoraptan değil kemik yapından olmuştur canım o.annem dr a gitti ve dr ona medikalcilerde eczanelerde satılan 2 şey önerdi.1.si silikon bir şey üst üste olan iki parmak arasına konuluyor.eve gelince koyuyor böylece ayağının ağrısı geçti görünüşü eski haline geldi.dier üründe gene bu ürünün etkisinde lastikli birşey onuda üst üste ya da kemik çıkıklığı olan parmaklar arasına geçiriyorsun ve bileğe çırt çırtı sayesinde takıyorsun.bunuda gece yatarken kullandı annemin ayacıkları düzeldikaydirigubbakcemile3
dr a danış yani canım sanırsam bu ürünlerde vericektir sana geçmiş olsunkaydirigubbakcemile5a.s.

bence böyle birşey için ameliyat olmaya gerek yok o kadar abartılcak bişide yoktur bence sen kendin abartıosundur öyle yaparız ya hep abartırız biz kızlar herşeyi... dr git arkadaşın bahsettiğinden sana söylemez direk ameliyat derse sende ona böyle ürünler varmış denemeye değmez mi diye sorarsın bakalım ne dicek? bence ameliyat felan olma sağlık dışında sadece görüntü içinse değmez sonuçta ayak bu herkesin ayakları güzel olmaz bırak orası kötü kalsın nazar boncuğun olsun ünlülerde ne çirkin ayaklılar var onlar düzeltmiyorlar sen niye kafana takıyorsun ki çorap giyersin gözükmez ayakkabılarını da burnu kapalı olarak seçersin sorun biteropuyorumnanaktan

Back