Üst komşudan gelen gürültüler(sizce haksız mıyız ?)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde başıma geldi eşim gitti utansın diye çocuklarını yetiştirememişsin onu anladım annem yaşındasın bari yaşından utan demişti birdaha öyle çok abartı ses olmamıştı.ama bıktırıp taşınmıştık ne kadar ahhh almışlarla bizden sonraki taşınan polisti

Sizin apartmanda iyi sitcom cikar. Kizsam kizamadim adam komigime gitti. Kararli durun diye size kizamadim siz aranizda anlasamamissiniz. Hepiniz bisindiyor. Cok tatlisiniz

Bazı insanlar laftan anlamaz üstüne haklı çıkar 8 senedir aynı belayla uğraşıyorum bebek uyutamadım evde çektiğim baş ağrılarını tahmin edemezsiniz 9 a a kadar uyutsalar şükür derdim kavga ettim kızdım iyi niyetle dedim yok çocuklar robot gibi oturamazmış valla kiracısınız kaçın ordan mümkünse de en üst katta oturun kimseyle uğraşmayın

Aynı durumu 13 sene yaşadım. O kadar yüzsüz ki hiç muhabbeti falan umursamazlar. Aksine bu alttan almanız onlara kalkan olacak belli ki. Başka yerdrn geliyor muhabbetini kaç defa yaşadım bilmem. Onların gürültüsü yan odanızdan tepenizdeymiş gibi gelir. Bu şekilde başka komşuma gidip mahcup olmuşluğum da var. Tabiki onlardanmış. Benim üst katımdakiler gitmeden hemen önce - daha 5 ay anca oldu- hala aynı tip gürültüye devamdı. Üstelik zamanla ben çovuklar büyüdü kurtulucaz dedikçe o büyük çovuklatın atlamadı zıplaması sesi cüsseleri büyüyünce çekilmez bir hal aldı.Özetle değişmiyorlar. Ev sahibinize kesin bir dille söyleyin, karşı tarafın ev sahibini uyarsın. Öyle şovlara falan inanmayın. Çocuğunu kullanacak kadar manyak belli ki. Bizimki de çocuğu döver döver sizin yüzünüzden derdi.Halbuki biz o dayak esnesındaki bağırıştan rahatsızdık Yani diyeceğim benim şimdiki aklım olsa mahkemeye bile giderdim. Onun çocuğunun psikolojisi zaten bozulacak, ana babasının kim olduğu belli. Ama bu sesler sürekli olursa sizi de kötü etkileyecek.Önünü kesin hemen bence. Bazı insanların ne kadar yüzsüz olduğuna inanamazsınız bu konuda. Allah yardımcınız olsun

Maalesef aynı durumdayız o kadar zor bir durum ki Allah kimseyi böyle şahıslarla denk getirmesin ne laftan anlıyorlar nede kavgadan ben hepsini yaşadım anlattım olmadı kavga ettim olmadı birde kendi evim benimde maalesef onun da o kadar istiyorum ki taşınmayı inanın hasta oldum artık ses olmasa da o kişinin orda yaşadığını bilmek bile bana yetiyor takıntı haline geldi bir kere üzgünüm ama benden başka kimseye bir şey olduğu da yok ben hayatımda böyle bencil bir şahıs görmedim onun evi onun çocuğu at koşturacak sende susup oturacaksın öylede arsız edepsiz dilerim yanına kar kalmaz beni evimden soğuttu bezdirdi kendinden bin kat beter komşuları olsun diliyorum

Biraz ajitasyon yapılmış gördüğüm kadarıyla. bir benzerini yaşasım. Ben gece 2de vardiyama gideceğim için saat 9da yatmaya çalışıyordum ve yaklaşık yarım saat boyunca kaloriferi şişe ile döverek baterist olduğunu sanan bir çocuk tarafından rahatsız edilmiştim. En son evde yeteeer diye bağırınca ses durdu. Alt katta dış kapı açıldı ve birileri gitti

Suan tam üst kat komsumuzun cocuklari evi yikiyor saat 22.40. ama çocuklar ne yapabilirim gidipte uyarmiyoruz. Bir şekilde idare etmek gerek bence çocuklar laftan anlamiyor çünkü

Reactions: Cac
Bacım üst katımda bildiğin tepiniyorlar. Komşumda biliyor ve bu durumdan o da rahatsız..Çocuklarına kızıyor sesini duyuyorum.

O birazda onların size tavrıyla alakalı. Valla bn de sevmesem her şeyi rahatsız eder beni ama bn komşumu seviyorum kendisine de diyorum bunu.Bir şey eksik olunca o benden alır bn ondan .Evinin anahtarını bile teslim eder.

O yüzden oradan taşınmanı tavsiye ederim. Bir kere böyle şeyler yaşanmış devamı gelir.
Bn de apartmanın yöneticisini ve ailesini sevmiyorum.

Adamları görmeye dayanamıyorum. Onlar üst katımda olsa her gün kavga çıkar valla.

Ev sahibiyim bu arada . Şükret kiracısın.

Ev alma komşu al diye boşuna dememişler. Her şey üslup .Konuşmayı bilmeyenlere laf anlatmak çok zor..

Geçmiş olsun .

Apt yaşamanın sıkıntısı bu .ustte olmazsa yanda yanda olmazsa asagida disarda o bu şu oluyor vala .ben bekarken yillarca üst katimi cektim asagidada köpek havlaması cektim bi kere bile çıkmadım .kış günü disari çıkamıyorlar enerji bol. Bahara kadar idare edin artik baharin olursa cikin arada parka götür hanim hanımm diyin enerjilerini atsınlar. Benimde cocugum gürültü yapıyor biyere kdr engelliyorsun nerden buluyor gürültü yapiyor işte. Bahari dört gozle bekliyorum. Suan sana yazarken ust katimizdaki cocuk ortalığı yıkıyor gece 11 düşün

Sıfır gürültü istemiyorlar ki. İnsan olan apartmanda bisiklete bindirmez ya.

Suan tam üst kat komsumuzun cocuklari evi yikiyor saat 22.40. ama çocuklar ne yapabilirim gidipte uyarmiyoruz. Bir şekilde idare etmek gerek bence çocuklar laftan anlamiyor çünkü
Nasıl laftan anlamıyor? Ben de çocuk oldum hepimiz çocuk olduk. Dur yapma ayıp dan anlardık annelerimiz bir şekilde bizim başkalarına rahatsızlık vermemizi engellerdi. Ayda yılda bir olan şey tolere edilir elbette. Ama evde bisiklet sürülmez. Aklı eren yaşta çocuk akşam 10 dan sonra sakinleştirilir. Ağlayan bebek değilki bu.

Gerçekten laftan anlamıyorlar, her gün gürültü ses var ama galiba bünyem alıştı sese uyarsakta durmuyorlar uyarmasakta. Sürekli ziplama güm güm sesleri geliyor. Caresizlikten durumu kabullendik ailecek, cocuklar gercekten hiperaktif çünkü. Anne babalari mahcup oluyorlar kusura bakmayin susturamiyoruz diyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…